Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe

We are supplier skala gedhe profesional babagan industri inspeksi keamanan, produk utama kalebu pemindai bagasi X-Ray, lumaku liwat logam detector, detektor logam genggam lan detektor logam Lemah dll.


Dumunung ing Shenzhen, provinsi Guangdong, China. Kanthi kauntungan transportasi sing trep.


Temokake terus-terusan ningkatake kualitas produk lan tansah ngupayakake inovasi.


Sajrone taun sawisé, kita ngèkspor barang-barang sing akeh ing Eropah, Mid-East lan Afrika, negara-negara Amérika Kidul lan Asia Kidul-wétan.


Tipe Bisnis : Manufacturer , Trade Company

Produk Range : Underground Metal Detector , Handheld Metal Detector , Walkthrough Metal Detector

Produk / Layanan : X-Ray Baggage Scanner , Walk Through Metal Detector , Tangan Metal Detector , Logam Tanah Detector , Door Frame Metal Detector , Super Scanner Metal Detector

Total Karyawan : 5~50

Ibukutha (Million US $) : 1000000RMB

Taun Established : 2016

Certificate : ISO9001 , CE , Test Report

Alamat Perusahaan : Room 202, Building 11, Jingtian Road, Xintian Village, Guanlan Town, Longhua New District, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB,Others

Terms of Payment : T/T,Western Union,Others

Rata-rata Lead Time : Peak season lead time:0
Off season lead time :0

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$2.5 Million - US$5 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 91% - 100%

Pasar Utama : Africa , Asia , East Europe , Middle East

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :3

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :3,000-5,000 square meters

Pabrik Lokasi :Fenggang town, Dongguan city, Guangdong province, P.R.C.

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki