Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Produk > Conveyor Food Metal Detector
Layanan Online
PAUL SOONG

Mr. PAUL SOONG

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Conveyor Food Metal Detector

Kategori produk dari Conveyor Food Metal Detector , kami produsen khusus dari Cina, Conveyor Food Metal Detector , Kedokteran lan Makanan Metal Detector pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Conveyor Belt Food Metal Detector R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Conveyor Food Metal Detector Supplier

Prodhuk iki nggunakake rancangan dual-circuit. Iki minangka alat pendeteksi logam sing wutuh, sing bisa ndeteksi wesi lan non wesi, lan sensitivitas bisa diatur kanthi kapisah.
Fungsi memori bisa nggambarake 6 jinis zat deteksi, sing duwe hak istimewa kanggo produk sing nganggo banyu lan produk beku.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki