Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
gerbang detector metal
gerbang detector metal
gerbang detector metal
  • gerbang detector metal
  • gerbang detector metal
  • gerbang detector metal

gerbang detector metal

    Unit Price: USD 366 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: MS-3006

Certification: ISO, CE, Other

Customized: Customized

Application: Other, Station, Prison, Museum, Security Inspection And Detect

Brand Name: Mama Security

Place Of Origin: China

Model Number: MS-3006

Certificate: ISO, CE, SGS

OEM: Client Requirement Can Be Met

Additional Info

Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak, Setengah kayu paket.

Produktivitas: 1600Sets/Month

Brand: Mama Keamanan

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1600Sets/Month, 3 days

Certificate: ISO, CE, SGS

Kode HS: 8543709100

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


MS-3006 nemtokake banyu-bukti detector logam digital (Silver & gray )



Pambuka Produk:


Detektor logam Doorframe bisa dikemas ing kothak kertas karton utawa kothak kayu, utawa uga paket rak kayu. Paket kayu bakal dadi cara sing luwih apik kanggo nglindhungi produk, utamané nalika nganggo udara utawa Kurang saka Kontainer Load. Door Frame Metal Detector, pintu logam sensitif bingkai logam tinggi, harga rangka logam detektor pintu.


mcd-600 lumaku liwat logam detektor

Muter awak lengkap liwat detektor logam

6 zona lumaku liwat detektor logam



Parameter Teknis


External Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz ( 90V ~ 250V bisa disesuaikan )

Konsumsi Daya :30W Lingkungan Kerja : - 25 ℃ - + 50 Ora kondensasi

GW : 80kg NW : 70kg, Sensor logam bingkai pintu cerdas.

Ukuran Produk : (mm) 2220 (Tinggi) x 820 (Lebar) x 650 (Kedalaman)

Trowongan Ukuran : (mm) 2000 (Tinggi) x 700 (Lebar) x 500 (Kedalaman)



Kinerja lan ciri



● Desain kalis air: nggunakake bahan sintetik PVC & manufaktur manufaktur akurat, tahan banyu, tahan api, resistance shake. Lengan siku tahan air diatur, sing ora mung bisa mbenerake awak lawang, nanging uga muter peran tahan banyu. ● Panel Tampilan: Nggunakake tampilan LED super terang.

● Indikator zona weker: Indikator zona LED super terang, minangka dhuwur minangka awak manungsa, bisa nunjukake area weker kanthi langsung, kanthi tepat nunjukake lokasi item sing dicenthang, lan bisa nggoleki liwat swara & cahya kanthi sinkron, kanthi cepet, nemen nambah efisiensi saka karya.

● Sensitivitas zona sing bisa diadaptasi: sensitivitas paling dhuwur bisa ndeteksi logam tipis kaya klip buku. Ora mung saben zona deteksi nduweni grading sensitivitas, nanging uga sensitivitas sakabèhé bisa disetel ing 100 grading, sing nyadari opsi sensitivitas 100 * 100.

● Teknologi adaptasi unik sing unik: ora mung bisa nyedhaki mendeteksi klip buku, nanging uga bisa ndeteksi pamotong gedhe & item sing dilarang liwat nyetel sensitivitas gapura keamanan ing menu setelan panel. Archway Metal Detector, 6 zona archway metal detector.

● Teknik keseimbangan kiwa lan tengen unik: ngilangi masalah non-seragam nalika ngetik lan metu saka gapura sing disebabake deteksi nonuniform panel lawang kiwa lan tengen.

● Saben area independen bisa nyetel sensitivitas, bobot preset, volume, ukuran, posisi lan mbusak weker palsu kayata koin, kunci, perhiasan, tali pinggang genggam dll.

Kapasitas anti-interferensi sing kuat: desain sirkuit khusus digital, analog sirkuit analog, alarm anti-ilang, kemampuan anti-gangguan kuat, tingkat alarm palsu sing dikontrol kurang saka 1%.

● Proteksi sandhi: proteksi sandhi, mung ngijini personel sah kanggo operate.

● Count statistik fungsi: aliran wolu cerdas cerdas lan weker counter kanggo statistik passer-by jumlah lan weker kaping.

● Aman kanggo awak manungsa: ora aman kanggo Heart Pacemaker manungsa, wanita ngandhut, disket magnetik, tape, tape video, lan liya-liyane.

● Instalasi sing gampang: EASYNEW series yaiku desain terintegrasi, mung 10 menit kanggo nginstal utawa mbusak, sacara acak dilengkapi instruksi instalasi lan operasi.

● Tambahan fitur opsional utawa fungsi khusus, mangga inquire kita kanthi bebas.

Aplikasi:

Bandara, macem-macem balai konferensi, kampanye gedhe-gedhe, stasiun bis, pelabuhan laut, hiburan, kunjara, pengadilan hukum, departemen penting, pabrik, balai pamriksan, pasar pamekaran, pemeriksaan keamanan akses masyarakat & pengawasan wilayah artikel sing dilarang.

full body walk through metal detector



Kategori Produk : Walk Through Metal Detector > Door Frame Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Mr. PAUL SOONG
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki