Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Produk > Walk Through Metal Detector > Door Frame Metal Detector > pintu gerbang nglewati gapura detektor logam
pintu gerbang nglewati gapura detektor logam
pintu gerbang nglewati gapura detektor logam
pintu gerbang nglewati gapura detektor logam
  • pintu gerbang nglewati gapura detektor logam
  • pintu gerbang nglewati gapura detektor logam
  • pintu gerbang nglewati gapura detektor logam

pintu gerbang nglewati gapura detektor logam

    Unit Price: USD 462 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 6 Dina

Dhasar Info

Model No.: MS-8006

Certification: ISO, CE, Other

Customized: Customized

Application: Other, Station, Prison, Museum, Security Inspection And Detect

Brand Name: Mama Security

Place Of Origin: Shenzhen, Guangdong, China.

Model Number: MS-8006

Certificate: ISO, CE, RoHS,FCC

Detection Zone: Six Detection Areas

OEM: OK. Such As Client Logo.

Additional Info

Packaging: Kertas karton, paket kayu, paket woonden

Produktivitas: 1900Sets/Month

Brand: Mama Keamanan

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 1900Sets/Month, 6 days

Certificate: ISO, CE, RoHS, FCC

Kode HS: 8543709100

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


MS-8006 nemtokake banyu-bukti LCD lumut-liwat logam detektor




Pambuka Produk:


Nglewati logam detector karo akeh merek, kayata merek top Garrett, CEIA dll. Harga ing USD200 nganti USD2000. Produk grading dhuwur gumantung sensitivitas lan uga anti-gangguan.


lawang pigura lumaku liwat logam detector

dhuwur kualitas ruangan lumaku liwat logam detector

6 zona dhuwur quolity lumaku liwat logam detector


Parameter Teknis


External Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz (90V ~ 250Vcan disesuaikan)

Konsumsi Daya :30W Lingkungan Kerja : - 25 ℃ - + 50 Ora kondensasi

GW : 80kg NW : 70kg

Ukuran Produk : (mm) 2220 (Tinggi) x 820 (Lebar) x 650 (Kedalaman)

Trowongan Ukuran : (mm) 2000 (Tinggi) x 700 (Lebar) x 522 (Kedalaman)


Sertifikat & Kriteria sing klebu :

Ora bisa nyebabake Pacemaker Heart, wanita ngandhut, disket magnetik, tape, tape video, lan liya-liyane.

B Accord with FAA "3 - gun test standard lan kabeh safety standard NILECJ-0601-00

C Sarujuk karo standar internasional EMC lan EC aturan kanggo keamanan elektronik lan kompatibilitas elektromagnetik

D Accord karo standar interferensi radio kayata EN55011, FCC lan VDE0875

E Nemtokake standar kasebut: GB15210-2003 "Gapura detector logam lumaku"



Kinerja lan ciri


● Desain kalis air: nggunakake bahan sintetik PVC & manufaktur manufaktur akurat, tahan banyu, tahan api, resistance shake. Lengan siku tahan air diatur, sing ora mung bisa mbenerake awak lawang, nanging uga muter peran tahan banyu. ● Panel Tampilan: Nggunakake tampilan LED super terang.

● Nggunakake tampilan LCD 5.7 inchi dhuwur padhang. Menu operasi ing antarmuka man-machine lor Cina & Inggris.

● Indikator zona weker: Indikator zona LED super terang, minangka dhuwur minangka awak manungsa, bisa nunjukake area weker kanthi langsung, kanthi tepat nunjukake lokasi item sing dicenthang, lan bisa nggoleki liwat swara & cahya kanthi sinkron, kanthi cepet, nemen nambah efisiensi saka karya.

● Sensitivitas zona sing bisa diadaptasi: sensitivitas paling dhuwur bisa ndeteksi logam tipis kaya klip buku. Ora mung saben zona deteksi nduweni grading sensitivitas, nanging uga sensitivitas sakabèhé bisa disetel ing 100 grading, sing nyadari opsi sensitivitas 100 * 100.

● Teknologi adaptasi unik sing unik: ora mung bisa nyedhaki mendeteksi klip buku, nanging uga bisa ndeteksi pamotong gedhe & item sing dilarang liwat nyetel sensitivitas gapura keamanan ing menu setelan panel.

● Teknik keseimbangan kiwa lan tengen unik: ngilangi masalah non-seragam nalika ngetik lan metu saka gapura sing disebabake deteksi nonuniform panel lawang kiwa lan tengen.

● Teknologi deteksi dinamis unik: wong sing ngadeg ing lawang, nalika awak kanthi logam bisa nampilake posisi logam, sampeyan bisa nyimpen prosedur sing nggunakake detektor logam tangan kanggo ndeteksi maneh kanthi kapisah.

● Saben area independen bisa nyetel sensitivitas, bobot preset, volume, ukuran, posisi lan mbusak weker palsu kayata koin, kunci, perhiasan, tali pinggang genggam dll.

Kapasitas anti-interferensi sing kuat: desain sirkuit khusus digital, analog sirkuit analog, alarm anti-ilang, kemampuan anti-gangguan kuat, tingkat alarm palsu sing dikontrol kurang saka 1%.

● Proteksi sandhi: proteksi sandhi, mung ngijini personel sah kanggo operate.

● Count statistik fungsi: aliran cerdas lan counter alarm kanggo statistik passer-dening jumlah lan weker kaping.

● Aman kanggo awak manungsa: ora aman kanggo Heart Pacemaker manungsa, wanita ngandhut, disket magnetik, tape, tape video, lan liya-liyane.

● Instalasi sing gampang: EASYNEW series yaiku desain terintegrasi, mung 10 menit kanggo nginstal utawa mbusak, sacara acak dilengkapi instruksi instalasi lan operasi.

● Tambahan fitur opsional utawa fungsi khusus, mangga inquire kita kanthi bebas.

high quality outdoor walk through metal detector


Kategori Produk : Walk Through Metal Detector > Door Frame Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Mr. PAUL SOONG
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki