Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Tekstik delta metal detector
Tekstik delta metal detector
Tekstik delta metal detector
  • Tekstik delta metal detector
  • Tekstik delta metal detector
  • Tekstik delta metal detector

Tekstik delta metal detector

    Unit Price: USD 305 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 6 Dina

Dhasar Info

Model No.: MS-2006

Certification: ISO, CE

Customized: Customized

Application: Other, Station, Prison, Museum, Security Inspection And Detect

Brand Name: Mama Security

Model Number: MS-2006

Alarm: Sound And Light

G.W.: 80KG

Place Of Origin: China

Certificate: ISO, CE, RoHS, FCC

Detection Zone: Six Zones

OEM: Customized Logo

Additional Info

Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak.

Produktivitas: 800Sets/Month

Brand: Mama Keamanan

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 800Sets/Month, 6 days

Certificate: ISO, CE, RoHS, FCC

Kode HS: 8543709100

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


MS-2006 Enem zona standar digital lumaku-liwat logam detector (Silver & werna abu-abu )


Pambuka Produk:


Sampeyan bisa operate walkthrough detector logam kanthi tangan utawa dening remot kontrol, nanging akeh wong kaya remot kontrol amarga pengawal keamanan ora cukup dhuwur. lumaku liwat wiki logam detector, Walk Through Metal Detector, Walkthrough metal price detector, Door lumaku nganggo detektor logam.



Parameter Teknis


External Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz ( 90V ~ 250V bisa disesuaikan )

Konsumsi Daya :30W Lingkungan Kerja : - 25 ℃ - + 50 Ora kondensasi

GW : 80kg NW : 70kg price walkthrough metal detector

Ukuran Produk : (mm) 2220 (Tinggi) x 820 (Lebar) x 650 (Kedalaman)

Trowongan Ukuran : (mm) 2000 (Tinggi) x 700 (Lebar) x 522 (Kedalaman)


Kinerja lan ciri


● Panel Tampilan: Nggunakake tampilan LED super terang.

● Indikator zona weker: Indikator zona LED super terang, minangka dhuwur minangka awak manungsa, bisa nunjukake area weker kanthi langsung, kanthi tepat nunjukake lokasi item sing dicenthang, lan bisa nggoleki liwat swara & cahya kanthi sinkron, kanthi cepet, nemen nambah efisiensi saka karya.

● Sensitivitas zona sing bisa diadaptasi: sensitivitas paling dhuwur bisa ndeteksi logam tipis kaya klip buku. Ora mung saben zona deteksi nduweni grading sensitivitas, nanging uga sensitivitas sakabèhé bisa disetel ing 100 grading, sing nyadari opsi sensitivitas 100 * 100. Checkpoint Metal Detector, walk-through metal detector.

● Teknologi adaptasi unik sing unik: ora mung bisa nyedhaki mendeteksi klip buku, nanging uga bisa ndeteksi pamotong gedhe & item sing dilarang liwat nyetel sensitivitas gapura keamanan ing menu setelan panel. teknis detektor logam delta, Prison walk through metal detector.

● Teknik keseimbangan kiwa lan tengen unik: ngilangi masalah non-seragam nalika ngetik lan metu saka gapura sing disebabake deteksi nonuniform panel lawang kiwa lan tengen.

● Saben area independen bisa nyetel sensitivitas, bobot preset, volume, ukuran, posisi lan mbusak weker palsu kayata koin, kunci, perhiasan, tali pinggang genggam dll.

Kapasitas anti-interferensi sing kuat: desain sirkuit khusus digital, analog sirkuit analog, alarm anti-ilang, kemampuan anti-gangguan kuat, tingkat alarm palsu sing dikontrol kurang saka 1%.

● Proteksi sandhi: proteksi sandhi, mung ngijini personel sah kanggo operate.

● Count statistik fungsi: aliran wolu cerdas cerdas lan weker counter kanggo statistik passer-by jumlah lan weker kaping.

● Aman kanggo awak manungsa: ora aman kanggo Heart Pacemaker manungsa, wanita ngandhut, disket magnetik, tape, tape video, lan liya-liyane.

● Instalasi sing gampang: EASYNEW series yaiku desain terintegrasi, mung 10 menit kanggo nginstal utawa mbusak, sacara acak dilengkapi instruksi instalasi lan operasi.

● Tambahan fitur opsional utawa fungsi khusus, mangga inquire kita kanthi bebas.

Aplikasi:

Bandara, macem-macem balai konferensi, kampanye gedhe-gedhe, stasiun bis, pelabuhan laut, hiburan, kunjara, pengadilan hukum, departemen penting, pabrik, balai pamriksan, pasar pamekaran, pemeriksaan keamanan akses masyarakat & pengawasan wilayah artikel sing dilarang. garrett pd 6500i fiyat


teknetics delta metal detector

Kategori Produk : Walk Through Metal Detector > Door Frame Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Mr. PAUL SOONG
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki