Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com

Barrier Gate Parking - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 13 Produk kanggo Barrier Gate Parking)

  • gulungan lengen gulungan

    gulungan lengen gulungan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, kasus kayu.

    • Kemampuan Supply: 2000pcs per month

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Parking Barrie gate (Model # ST-D107) Parameter: Maximum straight boom length 2s type

    Hubungi Saiki

  • Automatik flap barrier gate

    Automatik flap barrier gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Karton utawa Kayu

    • Kemampuan Supply: 2000pcs per month

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Flap Turnstile (Model # STD006) Pambuka: Turnstile flap nduweni antarmuka standar standar sing bisa disambungake karo kartu SIM, kartu IC, kartu magnetik, kartu kode bar dll. Sistem integrasi njamin supaya bisa dilewati lan ora bakal ngidini wong sing ora sah bisa mlebu utawa metu. Parameter: 1. Daya Bekas: AC220V ±...

    Hubungi Saiki

  • Parking gerbang gerbang (ST200B)

    Parking gerbang gerbang (ST200B)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, kasus kayu.

    • Kemampuan Supply: 2000pcs per month

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Parking Barrie gate (Model # ST200B) Parameter: Maximum straight boom length 2s type 4m 3s

    Hubungi Saiki

  • ora ana barrier barrier killer

    ora ana barrier barrier killer

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas, kayu

    • Kemampuan Supply: 2000 meters per month

    • Min. Pesenan: 1 Meter

    Baris larangan pembunuh ora gelem Otomatis Killer Tire, Gadis Killer Tire, Mesin Killer Tirus: Komponen: 1, wilayah aplikasi saka area kunci persimpangan keamanan 2, materi sakabèhé A3 kabeh produksi baja 3, pelapis perawatan permukaan spray paint reflective paper 4, kelas proteksi IP67 5, werna kasebut ireng lan...

    Hubungi Saiki

  • doorframe walkthrough metal detector gate

    doorframe walkthrough metal detector gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak, Setengah kayu paket.

    • Kemampuan Supply: 2000Sets/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-3006 nemtokake banyu-bukti detector logam digital (Silver & gray ) Pambuka Produk: Detektor logam Doorframe banget abot lan mung bisa ndeteksi logam, nanging ora bisa menehi dhuwit emas utawa salaka. Dadi, pasar bisa mbutuhake bahan logam. Wong uga prédhiksi yen scanner bagasi X-Ray bakal ngganti ing mangsa...

    Hubungi Saiki

  • gapura walkthrough metal detector gate

    gapura walkthrough metal detector gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, paket kayu, paket woonden

    • Kemampuan Supply: 1700Sets/Month, 4 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-8006 nemtokake banyu-bukti LCD lumut-liwat logam detektor Pambuka Produk: Enam zona sing ngeterake detektor logam, digunakake ing bandara, stasiun KA, Supermarket. Bisa ndeteksi kabeh logam, nanging ora bisa nyritakake logam sing beda, kayata emas, perak lan wesi. keamanan lumaku liwat detektor logam mate cepet...

    Hubungi Saiki

  • pengawas walkthrough metal detector gate

    pengawas walkthrough metal detector gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak, Setengah kayu paket.

    • Kemampuan Supply: 1900Sets/Month, 6 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-3006 nemtokake banyu-bukti detector logam digital (Silver & gray ) Pambuka Produk: Nanging ana uga alat deteksi logam ing suhu, ing sawetara wilayah sing mungkin bisa ketemu karo penyakit, produk iki bisa dadi pitulungan gedhe. Sampeyan bisa nyetel suhu awak manungsa kaya 37 derajat celcius. Banjur passerby...

    Hubungi Saiki

  • LCD walkthrough metal detector gate

    LCD walkthrough metal detector gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, paket setengah kayu

    • Kemampuan Supply: 1600Sets/Month, 2 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-6006 enem zona ekonomi LCD lumaku-liwat logam detektor Pambuka Produk: Nglewati detektor logam ora bakal duwe karusakan ing awak manungsa, kayata radiasi, magnetik utawa elso dll. Nanging bisa mbantu sapa sing njupuk logam curiga, kaya bedhil lan bom utawa piso gedhe. mlaku-mlaku liwat detektor logam ■ Parameter...

    Hubungi Saiki

  • Walkthrough metal detector gate kanggo keamanan

    Walkthrough metal detector gate kanggo keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 1700Sets/Month, 3 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-6006 enem zona ekonomi LCD lumaku-liwat logam detektor Pambuka Produk: Nggoleki gapura detektor logam bisa disesuaikan karo ukuran sing beda, lan ketemu karo volatil lan frekuensi negara sing beda-beda. mlaku-mlaku liwat detektor logam ■ Parameter Teknis External Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz ( 90V ~...

    Hubungi Saiki

  • Walkthrough metal detector gate ing weker

    Walkthrough metal detector gate ing weker

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak.

    • Kemampuan Supply: 1050Sets/Month, 8 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-2006 Enem zona standar digital lumaku-liwat logam detector (Silver & werna abu-abu ) Pambuka Produk: 6.0 '' LCD layar gedhe, antarmuka operasi Cina & Inggris sing gampang lan gampang. ekonomi lumaku liwat logam detector mirah mlaku liwat sensor detektor logam lumaku liwat detektor logam ing weker ■...

    Hubungi Saiki

  • gapura safety walkthrough metal detector gate

    gapura safety walkthrough metal detector gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, paket setengah kayu.

    • Kemampuan Supply: 810Sets/Month, 5 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-1006 enem zona praktis digital walk-through metal detector (Silver & grey) Pambuka Produk: Tampilan ekonomi lan praktis, sing katon apik, bisa nemtokake lokasi logam sing mlaku liwat wong. Walk Through Metal Detector, Walkthrough price metal detector, Door walk through metal detector. ■ Parameter Teknis...

    Hubungi Saiki

  • pulse induction walkthrough metal detector gate

    pulse induction walkthrough metal detector gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak.

    • Kemampuan Supply: 1300Sets/Month, 2 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-3006 nemtokake banyu-bukti detector logam digital (Silver & gray ) Pambuka Produk: Ing China, perusahaan gedhe kaya Foxconn, BYD nggunakake walkthrough detektor logam kanggo mriksa yen wong nyolong bagean penting kaya chip telpon apel. Sawetara Perusahaan perhiasan uga nggunakake sing. kualitas dhuwur liwat...

    Hubungi Saiki

  • multi-zona walkthrough metal detector gate

    multi-zona walkthrough metal detector gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak.

    • Kemampuan Supply: 800Sets/Month, 6 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-3006 nemtokake banyu-bukti detector logam digital (Silver & gray ) Pambuka Produk: Sawetara customer bisa nyuwun gapura detector logam supaya bisa disambungake bebarengan, lan penjaga keamanan bisa ngontrol kabeh kasebut ing kamar wae liwat komputer. Inggih, pancen bisa dilakoni, butuh piranti lunak sing...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki