Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com

Full Body Portable Walk Through Metal Detector - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Full Body Portable Walk Through Metal Detector)

  • keamanan lumaku liwat detektor logam

    keamanan lumaku liwat detektor logam

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, paket kayu, paket woonden

    • Kemampuan Supply: 1700Sets/Month, 4 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-8006 nemtokake banyu-bukti LCD lumut-liwat logam detektor Pambuka Produk: Nglewati gapura detektor logam tansah dites karo koin 1 yuan RMB nalika wong pengin ngerti sensitivitas. Yen muni nalika mlebu, iku produk sing layak. keamanan lumaku liwat detektor logam mate cepet awak liwat detektor logam dhuwur sensitif...

    Hubungi Saiki

  • Keamanan ngliwati detektor logam

    Keamanan ngliwati detektor logam

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, paket kayu, paket woonden

    • Kemampuan Supply: 1700Sets/Month, 4 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-8006 nemtokake banyu-bukti LCD lumut-liwat logam detektor Pambuka Produk: Nggoleki gapura detektor logam kanthi wangun sing beda, kaya gapura sing amba, gapura pilar bunder utawa gerbang lempeng. Tansah dicocogake karo detektor logam genggam lan scanner bagasi X-Ray. keamanan lumaku liwat detektor logam mate cepet...

    Hubungi Saiki

  • gapura walkthrough metal detector gate

    gapura walkthrough metal detector gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, paket kayu, paket woonden

    • Kemampuan Supply: 1700Sets/Month, 4 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-8006 nemtokake banyu-bukti LCD lumut-liwat logam detektor Pambuka Produk: Enam zona sing ngeterake detektor logam, digunakake ing bandara, stasiun KA, Supermarket. Bisa ndeteksi kabeh logam, nanging ora bisa nyritakake logam sing beda, kayata emas, perak lan wesi. keamanan lumaku liwat detektor logam mate cepet...

    Hubungi Saiki

  • 33 zona layar LCD walkthrough metal detector (JT-3300)

    33 zona layar LCD walkthrough metal detector (JT-3300)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 1000Sets/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    33 Zona kanthi layar LCD - Detektor logam lumut banyu (Model # JT-3300 utawa PD6500I) JTAJM 33 minangka pintu detector logam kanggo ekspor, layar lini tunggal kanthi desain menu Inggris lengkap, deteksi 33 area sing komprehensif, posisi akurat lan kinerja sing stabil. Papan tahan api yang diimpor digunakake minangka...

    Hubungi Saiki

  • 18 zona tahan air gapura gapura detector metal (JT-1800)

    18 zona tahan air gapura gapura detector metal (JT-1800)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 1000Sets/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    18 Zona kanthi layar LCD - Detektor logam lumut banyu (Model # JT-1800) JT-1800 yaiku door detector metal mewah karo panel operasi bilingual Cina lan Inggris. Layar LCD 6-inch dirancang ing Inggris lan Cina. Nduwe deteksi 18-zona ing kabeh arah, posisi akurat lan performa stabil. Papan tahan api yang diimpor...

    Hubungi Saiki

  • Papan lumahing layar LCD nganggo walkthrough metal detector (JT-8000A)

    Papan lumahing layar LCD nganggo walkthrough metal detector (JT-8000A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 1000Sets/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    8 Zona kanthi layar LCD - Detektor logam lumaku banyu JT-8000A yaiku door detector metal kemewahan karo panel operasi bilingual Cina lan Inggris. Layar LCD 6-inch dirancang ing Inggris lan Cina. Nduwe deteksi 8 zona ing kabeh arah, posisi akurat lan kinerja sing stabil. Papan tahan api yang diimpor digunakake minangka...

    Hubungi Saiki

  • Gunakake njero ruangan Walk through metal detector (JT-200)

    Gunakake njero ruangan Walk through metal detector (JT-200)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 1000Sets/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    6 Zona karo lampu - Walkthrough metal detector Iki minangka pintu inspeksi safety biaya efektif. Pintu iku wangun lawang sing bisa dilewati dening struktur. Loro kolom ing lawang dilengkapi lampu indikator dhuwur kecerahan LED, lan padhang aluminium digunakake minangka garis cahya kolom, lan posisi alarm langsung...

    Hubungi Saiki

  • doorframe walkthrough metal detector gate

    doorframe walkthrough metal detector gate

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak, Setengah kayu paket.

    • Kemampuan Supply: 2000Sets/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-3006 nemtokake banyu-bukti detector logam digital (Silver & gray ) Pambuka Produk: Detektor logam Doorframe banget abot lan mung bisa ndeteksi logam, nanging ora bisa menehi dhuwit emas utawa salaka. Dadi, pasar bisa mbutuhake bahan logam. Wong uga prédhiksi yen scanner bagasi X-Ray bakal ngganti ing mangsa...

    Hubungi Saiki

  • MD-3010II Detector Metal Underground

    MD-3010II Detector Metal Underground

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Hobi MD-3010II Peningkatan Emas Pencari MD-3010II LCD Display Detector Metal Underground yaiku jinis detektor digital sing nggunakake prosesor tengah Fuji 32CPU Jepang minangka sirkuit inti kanggo nangani konversi sinyal digital. Nduweni fitur akurasi dhuwur lan respon cepet, sing bisa nggawe obyek logam kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)

    Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Super standby GC-3003 metal detector ( Saiki aktif 2 mA ) Fungsi : GC-3003 minangka detektor logam tangan dhuwur-sensitivitas medium lan dhuwur, fitur sing paling gedhe mung arus 2MA, nanging wektu siyaga sing dawa. Detektor logam tangan iki digawe saka komponen kualitas dhuwur, deteksi tepat sing dhuwur, operasi...

    Hubungi Saiki

  • Sensitivitas adjustable Listrik Detector Tangan

    Sensitivitas adjustable Listrik Detector Tangan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sensitivitas dhuwur PD-140 karo 3 detektor logam tangan sing bisa diukur luwes - ( Bisa dilengkapi pangisi daya nirkabel asli , nanging kanthi biaya tambahan) Pambuka: Area pindai gedhe, kinerja sing stabil, tahan banting, nyakup kulit profesional, digunakake kanggo polisi, sekolah, utawa pabrik ing ngendi ora perlu...

    Hubungi Saiki

  • MD-6250 Gold Digger Metal Detector

    MD-6250 Gold Digger Metal Detector

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6250 Gold Digger Detector Metal Industrial jero lemah telusur emas logam detector Gambaran Produk Ndhuwur logam detektor iki nduweni kabeh jerone lan teknologi, kalebu teknologi Target ID

    Hubungi Saiki

  • MD-6150 Profesional metal detector

    MD-6150 Profesional metal detector

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6150 Metal Detector Fitur utama 1. Mode -Ngandika sing saka telung mode deteksi dipilih dening sing nuduhaké tembung sing cocog ing layar LCD. Gold Metal Detector, digunakake logam emas

    Hubungi Saiki

  • Scanner body x ray (MS-6550A)

    Scanner body x ray (MS-6550A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemindai bagasi MS-6550A X-Ray Gambaran Produk Inspeksi Keamanan Ekonomi X Ray Luggage Scanner, mesin x ray khusus , scanner body x ray , peralatan pemindai keamanan X-Ray, Scanner Keamanan Bandara , pemindai keamanan

    Hubungi Saiki

  • Mesin sinar-X portable (MS-6550A)

    Mesin sinar-X portable (MS-6550A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemindai bagasi MS-6550A X-Ray Gambaran Produk 650 * 500mm Inspeksi Keamanan Ekspor X Ray Luggage Scanner, mesin x ray adat, mesin sinar x portabel , X-Ray Scanner keamanan, scanner keamanan X-Ray, peralatan pemindai keamanan X-Ray.

    Hubungi Saiki

  • Portable x ray scanner (MS-6550A)

    Portable x ray scanner (MS-6550A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemindai bagasi MS-6550A X-Ray Gambaran Produk 650 * 500mm Inspeksi kaamanan Ekspor X Ray Luggage Scanner, mesin x ray khusus , pemindai keamanan x ray , pemindai bagasi X-Ray keamanan bandara , peralatan pemindai bagasi

    Hubungi Saiki

  • Dhuwit pamburu platinum metal detector (MS-6150)

    Dhuwit pamburu platinum metal detector (MS-6150)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6150 Metal Detector Fitur utama 1. Mode -Ngandika sing saka telung mode deteksi dipilih kanthi nyorot tembung sing cocog ing layar LCD. putih putih detektor, jero telusuran emas emas

    Hubungi Saiki

  • Duri emas emas logam detector (MS-6350)

    Duri emas emas logam detector (MS-6350)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6350 Hunting Metal Detector Gambaran MD-6350 kalebu teknologi Target ID eksklusif lan fitur diskriminasi paten. Teknologi iki nduweni fitur loro timbangan indikator sing ngidini sampeyan ndeleng setelan diskriminasi detektor (Skala Kurang) uga analisis saben target sing dideteksi (Skala Luwih). MD-6350 uga nduweni...

    Hubungi Saiki

  • Best gold metal detector (MS-6150)

    Best gold metal detector (MS-6150)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6150 Metal Detector Fitur utama 1. Mode -Ngandika sing saka telung mode deteksi dipilih kanthi nyorot tembung sing cocog ing layar LCD. putih putih detector, lumut-liwat logam detector, lumaku ing logam

    Hubungi Saiki

  • Tangan dianakake logam detector harta mburu (MS-9020C)

    Tangan dianakake logam detector harta mburu (MS-9020C)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-9020C Hobby Upgraded Metal Detectors Gambaran Produk MD-9020C LCD Metal Detector Underground memiliki teknologi tampilan LCD paten. Bisa nggawe target akurat, item pinpointing lan nyetel mode pendeteksi. Iku peralatan sing sampurna lan perlu kanggo wong-wong sing wis nganyari hobi ing mburu harta. Detektor logam...

    Hubungi Saiki

  • Gold detector metal detektor (MS-6350)

    Gold detector metal detektor (MS-6350)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6350 Hunting Metal Detector Katrangan: MD-6350 kalebu teknologi Target ID eksklusif lan fitur diskriminasi paten. Teknologi iki nduweni fitur loro timbangan indikator sing ngidini sampeyan ndeleng setelan diskriminasi detektor (Skala Kurang) uga analisis saben target sing dideteksi (Skala Luwih). MD-6350 uga...

    Hubungi Saiki

  • Gold prospecting metal detector (MS-6150)

    Gold prospecting metal detector (MS-6150)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6150 Metal Detector Fitur utama 1. Mode -Ngandika sing saka telung mode deteksi dipilih kanthi nyorot tembung sing cocog ing layar LCD. detektor

    Hubungi Saiki

  • Gold detector jero search (MS-6350)

    Gold detector jero search (MS-6350)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6350 Hunting Metal Detector Gambaran MD-6350 kalebu teknologi Target ID eksklusif lan fitur diskriminasi paten. Teknologi iki nduweni fitur loro timbangan indikator sing ngidini sampeyan ndeleng setelan diskriminasi detektor (Skala Kurang) uga analisis saben target sing dideteksi (Skala Luwih). MD-6350 uga nduweni...

    Hubungi Saiki

  • Detector emas jero bumi (MS-6250)

    Detector emas jero bumi (MS-6250)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6250 Gold Digger Detector Metal Industrial jero lemah telusur emas logam detector Gambaran Produk Ndhuwur logam detektor iki nduweni kabeh jerone lan teknologi, kalebu teknologi Target ID eksklusif, sampeyan kudu nggawe petualangan mburu banda sing apik banget lan bermanfaat. Detektor seri kita kalebu fitur...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki