Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com

Scanner Deteksi Logam Tanah - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Scanner Deteksi Logam Tanah)

  • MD-3010II Detector Metal Underground

    MD-3010II Detector Metal Underground

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Hobi MD-3010II Peningkatan Emas Pencari MD-3010II LCD Display Detector Metal Underground yaiku jinis detektor digital sing nggunakake prosesor tengah Fuji 32CPU Jepang minangka sirkuit inti kanggo nangani konversi sinyal digital. Nduweni fitur akurasi dhuwur lan respon cepet, sing bisa nggawe obyek logam kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Gunakake scanner bagasi X-Ray (MS-10080C)

    Gunakake scanner bagasi X-Ray (MS-10080C)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pemindai bagasi X-Ray (Model # MS- 10080C ) Peralatan inspeksi sinar-X MS-10080C minangka produk inspeksi keamanan sinar-X tingkat kanthi mandiri sing dikembangake dening perusahaan kita. Iku cocok kanggo pengawasan safety saka koper, bagasi gedhe lan parcel medium lan gedhe. Punika dipunginakaken kalebet ing...

    Hubungi Saiki

  • 38mm penetrasi X Ray bagasi scanner (MS-6550C)

    38mm penetrasi X Ray bagasi scanner (MS-6550C)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pemindai bagasi X-Ray (Model # MS- 6550C ) Peralatan inspeksi sinar-X MS-6550C minangka produk inspeksi keamanan sinar-X tingkat kanthi mandiri sing dikembangake dening perusahaan kita. Iku cocok kanggo pengawasan safety saka backpacks, suitcases, koper lan parcel medium ukuran. Digunakake sacara wiyar ing stasiun...

    Hubungi Saiki

  • X-Ray banner scanner (MS-5030C)

    X-Ray banner scanner (MS-5030C)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pemindai bagasi X-Ray (Model # MS- 5030C ) Peralatan inspeksi sinar-X MS-5030C minangka produk inspeksi keamanan sinar-X tunggal sing dikembangake dening perusahaan kita. Iku cocok kanggo pengawasan safety saka tas briefcases, paket pos lan parcels ukuran cilik lan medium. Punika digunakake ing pengadilan,...

    Hubungi Saiki

  • Gerbang deteksi gerbang logam ruangan ruangan (PD-3000)

    Gerbang deteksi gerbang logam ruangan ruangan (PD-3000)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 1000Sets/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    6 Zona kanthi lampu - Detektor logam lumut banyu Pintu keamanan PD-3000 yaiku pintu keamanan deteksi logam kanggo ekspor. Iku anti banyu, tahan api panel lawang, anti banyu lan tahan api, lan bobot entheng. Ana indikator weker ing loro lawang, nggunakake aluminium alloy minangka kolom lampu bar, papan tampilan visual...

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam nokta kanggo keamanan

    Detektor logam nokta kanggo keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, paket kayu, paket woonden

    • Kemampuan Supply: 1800Sets/Month, 5 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-8006 nemtokake banyu-bukti LCD lumut-liwat logam detektor Pambuka Produk: Sawetara detektor logam sing lumaku uga dadi luwih prasaja ing struktur jero, struktur rumit mbutuhake materi lan bagéan sing luwih mentah, uga prosedur sing luwih rumit kanggo gawé, lan ketemu karo masalah liyane uga. Nanging produk sing...

    Hubungi Saiki

  • Enam zona Metode detektor logam

    Enam zona Metode detektor logam

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 1000Sets/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-2006 Enem zona standar digital lumaku-liwat logam detector (Silver & werna abu-abu ) Pambuka Produk: Nglewati logam detector bisa digawe saka materi sing beda-beda, diarani kayu campuran papan, katon kaya kayu, nanging bener mung bagean saka iku. Yen customer pengin anti banyu, sampeyan kudu njaluk kayu...

    Hubungi Saiki

  • X ray baggage scanner wikipedia (MS-6550A)

    X ray baggage scanner wikipedia (MS-6550A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 350sets per month, 3 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemindai bagasi MS-6550A X-Ray Gambaran Produk Inspeksi Keamanan Ekstrim X Ray Luggage Scanner, pemindai bagasi x ray Wikipedia , Pemindai Bagan X-Ray , pemindai bagasi X-Ray keamanan bandara, peralatan pemindai bagasi

    Hubungi Saiki

  • Logam lan listrik

    Logam lan listrik

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor super sensitivitas super GC-1002metal ( kanthi lampu indikator kuat lan lemah ) Ndeteksi jarak: 1. PIN 30 - 50mm 2. 64 jenis pistol 200mm 3. Enem inch kaleng 250mm 4. Diameter 20mm wesi baja 120mm tangan nyekel detektor logam super scanner Aplikasi: 1. Deteksi lan inspeksi elektronik kanggo bandara, stasiun,...

    Hubungi Saiki

  • Ndhuwur 10 detektor logam

    Ndhuwur 10 detektor logam

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak.

    • Kemampuan Supply: 1100Sets/Month, 3 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-2006 Enem zona standar digital lumaku-liwat logam detector (Silver & werna abu-abu ) Pambuka Produk: Saben wilayah nduweni 100 sensitivitas sing luwes, miturut syarat-syarat ing regulasi 0-99, lan nyingkirake sabuk, zippers lan obyek liyane. Archway Metal Detector, 6 zona archway metal detector, waterproof...

    Hubungi Saiki

  • Scanner keamanan Airport (MS-6550A)

    Scanner keamanan Airport (MS-6550A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemindai bagasi MS-6550A X-Ray Gambaran Produk 650 * 500mm Inspeksi Keamanan Ekspor X Ray Luggage Scanner, mesin x ray adat, scanner keamanan bandara , X-Ray Scanner Keamanan, scanner keamanan X-Ray, peralatan pemindai keamanan

    Hubungi Saiki

  • Scanner body x ray (MS-6550A)

    Scanner body x ray (MS-6550A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemindai bagasi MS-6550A X-Ray Gambaran Produk Inspeksi Keamanan Ekonomi X Ray Luggage Scanner, mesin x ray khusus , scanner body x ray , peralatan pemindai keamanan X-Ray, Scanner Keamanan Bandara , pemindai keamanan

    Hubungi Saiki

  • Portable x ray scanner (MS-6550A)

    Portable x ray scanner (MS-6550A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pemindai bagasi MS-6550A X-Ray Gambaran Produk 650 * 500mm Inspeksi kaamanan Ekspor X Ray Luggage Scanner, mesin x ray khusus , pemindai keamanan x ray , pemindai bagasi X-Ray keamanan bandara , peralatan pemindai bagasi

    Hubungi Saiki

  • Astrophysics x ray baggage scanner (MS-5030A)

    Astrophysics x ray baggage scanner (MS-5030A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 200sets per month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pemindai bagasi MS-5030A X-Ray Katrangan: Iki cara weker scanner bagéyan X-rag sing arupa sinyal swara lan cahya, sing akeh digunakake ing bandara, stasiun, dsb. Pemindai bagasi astrofisika, X-Ray Parcel Scanner, pemindai pérangan X-Ray kanggo pabrik, scanner pérangan X-Ray. Fitur Mesin bakal weker karo sinyal

    Hubungi Saiki

  • Airport xray scanner (MS-5030A)

    Airport xray scanner (MS-5030A)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Paket kayu

    • Kemampuan Supply: 230sets per month, 4 days

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pemindai bagasi MS-5030A X-Ray Katrangan: Iki cara weker scanner bagéyan X-rag yaiku sinyal swara lan cahya, digunakake ing bandara, stasiun, pamuter xray bandara, Mesin X-Ray Bandara, pemindai X-Ray bandara, pemindai keamanan bandara.

    Hubungi Saiki

  • Piranti kanggo ndeteksi emas (MS-9020C)

    Piranti kanggo ndeteksi emas (MS-9020C)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-9020C Hobby Upgraded Metal Detectors Gambaran Produk MD-9020C LCD Metal Detector Underground memiliki teknologi tampilan LCD paten. Bisa nggawe target akurat, item pinpointing lan nyetel mode pendeteksi. Iku peralatan sing sampurna lan perlu kanggo wong-wong sing wis nganyari hobi ing mburu harta. Detektor logam...

    Hubungi Saiki

  • Scanner lemah jero (MS-6350)

    Scanner lemah jero (MS-6350)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6350 Hunting Metal Detector Gambaran MD-6350 kalebu teknologi Target ID eksklusif lan fitur diskriminasi paten. Teknologi iki nduweni fitur loro timbangan indikator sing ngidini sampeyan ndeleng setelan diskriminasi detektor (Skala Kurang) uga analisis saben target sing dideteksi (Skala Luwih). MD-6350 uga nduweni...

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam emas emas (MS-9020C)

    Detektor logam emas emas (MS-9020C)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-9020C Hobby Upgraded Metal Detectors Gambaran Produk MD-9020C LCD Metal Detector Underground memiliki teknologi tampilan LCD paten. Bisa nggawe target akurat, item pinpointing lan nyetel mode pendeteksi. Iku peralatan sing sampurna lan perlu kanggo wong-wong sing wis nganyari hobi ing mburu harta. Detektor logam...

    Hubungi Saiki

  • Ndhuwur logam detektor kanggo emas (MS-6150)

    Ndhuwur logam detektor kanggo emas (MS-6150)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6150 Metal Detector Fitur utama 1. Mode -Ngandika sing saka telung mode deteksi dipilih kanthi nyorot tembung sing cocog ing layar LCD. putih putih detector. G Detector Logam

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam emas jarak jauh (MS-6250)

    Detektor logam emas jarak jauh (MS-6250)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6250 Gold Digger Detector Metal Industrial jero lemah telusur emas logam detector Gambaran Produk Ndhuwur logam detektor iki nduweni kabeh jerone lan teknologi, kalebu teknologi Target ID eksklusif, sampeyan kudu nggawe petualangan mburu banda sing apik banget lan bermanfaat. Detektor seri kita kalebu fitur...

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam perak perak emas (MS-6250)

    Detektor logam perak perak emas (MS-6250)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6250 Gold Digger Detector Metal Industrial jero lemah telusur emas logam detector Gambaran Produk Ndhuwur logam detektor iki nduweni kabeh jerone lan teknologi, kalebu teknologi Target ID

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam murah kanggo emas (MS-9020C)

    Detektor logam murah kanggo emas (MS-9020C)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-9020C Hobby Upgraded Metal Detectors Gambaran Produk MD-9020C LCD Metal Detector Underground memiliki teknologi tampilan LCD paten. Bisa nggawe target akurat, item pinpointing lan nyetel mode pendeteksi. Iku peralatan sing sampurna lan perlu kanggo wong-wong sing wis nganyari hobi ing mburu harta. Detektor logam...

    Hubungi Saiki

  • Scanner emas jero bumi (MS-6350)

    Scanner emas jero bumi (MS-6350)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6350 Hunting Metal Detector Gambaran MD-6350 kalebu teknologi Target ID eksklusif lan fitur diskriminasi paten. Teknologi iki nduweni fitur loro timbangan indikator sing ngidini sampeyan ndeleng setelan diskriminasi detektor (Skala Kurang) uga analisis saben target sing dideteksi (Skala Luwih). MD-6350 uga nduweni...

    Hubungi Saiki

  • Duri emas emas logam detector (MS-6350)

    Duri emas emas logam detector (MS-6350)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 20000Units/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-6350 Hunting Metal Detector Gambaran MD-6350 kalebu teknologi Target ID eksklusif lan fitur diskriminasi paten. Teknologi iki nduweni fitur loro timbangan indikator sing ngidini sampeyan ndeleng setelan diskriminasi detektor (Skala Kurang) uga analisis saben target sing dideteksi (Skala Luwih). MD-6350 uga nduweni...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki