Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Produk > Electric Conveyor Check Weighing Machine
Layanan Online
PAUL SOONG

Mr. PAUL SOONG

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Electric Conveyor Check Weighing Machine

Kategori produk dari Electric Conveyor Check Weighing Machine , kami produsen khusus dari Cina, Electric Conveyor Check Weighing Machine , Mesin Pemeriksa Bobot pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Otomatis Mriksa Mesin Berat R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Electric Conveyor Check Weighing Machine Supplier

Fitur:

1. Mesin iki nganggo motor subwoofer lan bantalan kecepatan tinggi, kurang swara minangka bagian transmisi kanggo ngurangi bebaya gangguan lan gangguan.

2. nyegah mbebayani elektromagnetik lan radiasi, mesin iki nganggo bahan panahan banget kanggo ngamanake bebaya lan gangguan saka kabeh jenis elektromagnetik.

3. Nyedhiyakake layar tutul dhéfinisi dhuwur minangka antarmuka prasaja kanggo pangguna.

4. Sistem conveying digawe saka motor brushless lan conveyor belt. Modul nyopir motor tanpa brushless nyedhiyakake motor kanthi torsi dhuwur, presisi dhuwur, jembatan jarak akeh saka drive, wis nyadari gerakan seragam saka item, unit bobot bisa mriksa bobot item kanthi luwih akurat.

5. Sistem bobot digawe saka unit bobot utama lan unit geter sing bobot. Pasang ing geter sing ndarbeni unit kanggo nyegah getaran sing disebabake dening njaba kanggo pemeriksaa kecepatan dhuwur. Unit bobot lan geter nggunakake presisi tinggi, sensor kecepatan tinggi sing sensitif dhuwur, barang kasebut bakal meksa counter informasi sing diputer dadi sinyal listrik kanthi nimbang modul liwat sensor, sawise komunikasi karo mikrokomputer chip tunggal banjur ditampilake ing layar tutul.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki