Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Produk > Pedalungan Turnstile > Turnstile tripod autocontrol magnetik
Turnstile tripod autocontrol magnetik
  • Turnstile tripod autocontrol magnetik

Turnstile tripod autocontrol magnetik

    Tipe Pembayaran: T/T,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: STB005

Type: Three Roller Gates

Control Mode: Automatic

Additional Info

Packaging: Karton utawa Kayu

Produktivitas: 2000pcs per month

Brand: Mama Keamanan

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 2000pcs per month

Certificate: CE, ISO

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Tripod Turnstile

(Model # STB005 )


Parameter:

1. Power Supply: AC220V ± 10V, 50Hz / AC110V ± 10V, 60Hz

2. Konsumsi Daya: 100W

3. Suhu: -15 nganti 60 derajat

4. Kelembaban: <95%, tanpa konkrit

5. Passage Width: 600mm

6. Lulus cepet: 30 wong / menit (mbukak normal), 20 wong / menit (close normal)

7. Lengen Bukak / Tutup Wektu: 2s

8. Antarmuka input: + 12V sinyal listrik utawa sinyal impuls karo jembar luwih saka 100ms, drive saiki> 10mA

9. Komunikasi Antarmuka: RS485 (Jarak: <= 1200m)

10. Lingkungan Kerja: Ing jero ruangan utawa njobo kanthi gudang

11. Lengan Nguripake: Uni-arah utawa Bi-arah

Fungsi utama:

Fungsi otomatis-reposition: Sawise kertu maca, penumpang ora ngliwati periode wektu sing diatur, turnstile bakal dikunci kanthi otomatis

2. Nglampahi arah bias utawa uni-arah

3. Nalika daya mati, lengen bakal dijupuk kanthi otomatis

4. Fungsi pangunci: lengen bakal dikunci kanthi otomatis sawise passenger pass

5. Lampu nglewati mawa lampu LED bisa nuduhake arah kanggo nunjukake penumpang

6. Interface standar cocok kanggo koneksi karo pembaca sing beda-beda sing bisa ngirim sinyal relay

7. Interface RS485 bisa nyambung turnstile karo komputer langsung

8. Stabil mlaku kanthi gangguan sethithik

Bahan:

202 stainless steel

304 stainless steel

316 stainless steel

Struktur:

1. Ukuran

1200x280x990mm

2. Lengen diameteripun

Φ 32 (diameter)

Φ 38 (diameteripun)

○ Φ 42 (diameter)


2525


Kategori Produk : Pedalungan Turnstile

Email menyang supplier iki
  • Mr. PAUL SOONG
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki