Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Produk > Pedalungan Turnstile > mekanisme turnstile tripod
mekanisme turnstile tripod
mekanisme turnstile tripod
  • mekanisme turnstile tripod
  • mekanisme turnstile tripod

mekanisme turnstile tripod

    Tipe Pembayaran: T/T,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: STB201

Type: Three Roller Gates

Control Mode: Automatic

Additional Info

Packaging: Carton utawa Kayu

Produktivitas: 2000pcs per month

Brand: Keamanan Mama

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 2000pcs per month

Certificate: CE, ISO

Kode HS: 8479899990

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Turnstile Tripod Dpi


(Model # STB201 )


Paramèter:

1.. Sumber Daya: AC220V ± 10V, 50Hz / AC110V ± 10V, 60Hz

2.. Konsumsi Daya: 100W

3.. Suhu: -15 nganti 60 derajat

4.. Kelembapan: <95%, tanpa konstresi

5.. Ukuran Passage: 600mm

6.. Kacepetan Lulus: 30 wong / min (mbukak normal), 20 wong / mnt (cedhak normal)

7.. Lengan Dibukak / Nutup Wektu: 2s

8. Antarmuka Input: + sinyal listrik 12V utawa sinyal impuls kanthi jembar luwih saka 100ms, nyopir saiki> 10mA

9.. Interaksi Komunikasi: RS485 (Jarak: <= 1200m)

10.. Pakaryan Lingkungan: Ing njero ruangan utawa njobo kanthi ngeculake

11.. Nguripake Lengan: Uni-arah utawa Bi-arah



Fungsi Utama :

1. Fungsi repos otomatis: Sawise maca kertu, penumpang ora ngliwati wektu wektu sing diatur, turnstile bakal dikunci kanthi otomatis

2. Bi-arah ngliwati utawa arah sing ora unik

3. Yen daya mati, lengen bakal mudhun kanthi otomatis

4. Fungsi kunci otomatis: lengen bakal dikunci kanthi otomatis sawise maring penumpang

5. panah liwat LED bisa nuduhake arah supaya bisa nuduhake penumpang

6. Antarmuka standar gampang digandhengake karo pembaca sing beda sing bisa ngirim sinyal relay

7. Antarmuka RS485 bisa nyambungake turnstile karo komputer kanthi langsung

8. Kasedhiyan mlaku kanthi swara sethithik



Bahan:

Baja stainless 202

Baja tahan karat 304

Baja tahan karat 316

IMG_6391




Kategori Produk : Pedalungan Turnstile

Email menyang supplier iki
  • Mr. PAUL SOONG
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki