Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Produk > Pedalungan Turnstile > Automatik flap barrier gate
Automatik flap barrier gate
  • Automatik flap barrier gate

Automatik flap barrier gate

    Tipe Pembayaran: T/T,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Model No.: STD006

Type: Swing Gate

Control Mode: Automatic

Additional Info

Packaging: Karton utawa Kayu

Produktivitas: 2000pcs per month

Brand: Mama Keamanan

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 2000pcs per month

Certificate: CE, ISO

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Flap Turnstile

(Model # STD006)


Pambuka:

Turnstile flap nduweni antarmuka standar standar sing bisa disambungake karo kartu SIM, kartu IC, kartu magnetik, kartu kode bar dll. Sistem integrasi njamin supaya bisa dilewati lan ora bakal ngidini wong sing ora sah bisa mlebu utawa metu.


Parameter:

1. Daya Bekas: AC220V ± 10V, 50Hz / AC110V ± 10V, 60Hz

2. Konsumsi Daya: 100W / 24V

3. Suhu: -15 nganti 60 derajat

4. Asor: <95%, tanpa konkrit

5. Lebar Passage: 600mm

6. Lulus cepet: 30 wong / menit (mbukak normal), 20 wong / menit (close normal)

7. Lengen Mbukak / Tutup Wektu: 1s

8. Input Interface: + 12V sinyal listrik utawa sinyal impulse kanthi jembar luwih saka 100ms, drive current> 10mA

9. Komunikasi Antarmuka: RS485 (Jarak: <= 1200m)

10. Bahan: Perumahan - Lengkeng baja ringan - Plexiglass (lengen lembut)

11. Pabrik Ukuran: 1200 * 300 * 1000mm

12. Panjang Lengan: 250mm

13. Lingkungan Kerja: Indoors utawa njobo kanthi gudang


Fungsi utama :

Fungsi fungsional-cekap.

2. Arm Turning: Bi-arah

3. Yen daya mati, lengan mbukak kanthi otomatis lan daya maneh, lengen bakal dicet kanthi otomatis.

4. Yen maca kertu sing sah lan penumpang liwati, lengen bisa ditundha kanggo nutup saka 1-60-an sing bisa disetel ing panel kontrol.

Fungsi otomatis-reposition: Sawise kertu maca, penumpang ora pass ing wektu diatur, turnstile bakal mbatalake urutan kanthi otomatis. Lan wektu sing diatur bisa diatur dening manajer.

6. Fungsi anti-rush: yen ora ana siji sing mbukak, lengen bakal nyekeli tightly.

7. Stabil mlaku kanthi gangguan sethithik.


78

Kategori Produk : Pedalungan Turnstile

Email menyang supplier iki
  • Mr. PAUL SOONG
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki