Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Produk > Tangan Metal Detector > Super Scanner Metal Detector > Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
  • Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
  • Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
  • Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
  • Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)
  • Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)

Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)

    Unit Price: USD 6 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: GC-3003

Certification: ISO, CE

Customized: Customized

Application: Factory, Public Area, Security Inspection And Detect

Alarm Form: Other

Brand Name: Mama Security

Place Of Origin: Shenzhen, China (Mainland)

Certificate: ISO, CE

OEM: YES

Alarm: Sound, Light And Vibration

Warranty: 1 Year

Model Number: GC-3003

Additional Info

Packaging: Kertas karton

Produktivitas: 100000pcs/Month

Brand: Mama Keamanan

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

Certificate: ISO, CE

Kode HS: 8543709100

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


Super standby GC-3003 metal detector ( Saiki aktif 2 mA )




Fungsi :

GC-3003 minangka detektor logam tangan dhuwur-sensitivitas medium lan dhuwur, fitur sing paling gedhe mung arus 2MA, nanging wektu siyaga sing dawa. Detektor logam tangan iki digawe saka komponen kualitas dhuwur, deteksi tepat sing dhuwur, operasi prasaja, cahya lan penampilan sing ayu, swara sonorous, kanthi lampu deteksi boot lan deteksi & fungsi kanthi otomatis ngoper antarane cahya lan swara. utamané cocok kanggo panggunaan ing panggonan umum utawa pabrik sing mbutuhake sensitivitas deteksi dhuwur, contone. Kanggo pengawasan safety bandara, keamanan publik, pertahanan perbatasan, pengadilan, penjara, stadion, pameran, tempat hiburan, stasiun & pelabuhan lan industri liyane, logam mulia manufaktur lan pangolahan, kayata: perhiasan, elektronika, perangkat keras, mobil lan perusahaan liyane kanggo inspeksi pencurian pencurian. Super scanner handheld metal detector, hot sale handheld metal detector, high quality handheld metal detector.




Kinerja & fitur:

Dilengkapi karo lengan kulit, gampang digawa.

Bisa diisi maneh , ngisi wektu 4-6 jam. Tangan Dipaku Body Scanner.

Nalika voltase ora cukup, nuduhake cahya pancet utawa weker terus-terusan. super scanner metal detector, hand-held super scanner.

Sensitivitas dhuwur , bisa ndeteksi logam besi lan non-ferrous. Gampang digunakake, trep lan gampang diatur.

Switch siklus digunakake kanggo ngganti weker swara lan fungsi alarm getaran sing didhelikake.

Saiki nganti kurang saka 2MA (tangan liyane nyekeli kira-kira 6 ~ 10MA siaga), bisa kerja kanthi luwih saka 80 jam.

Sensitivitas medium lan dhuwur (syarat khusus bisa disesuaikan kanggo ndeteksi sensitivitas stapler jarum).

Tegangan operasi Ultra kurang: sanajan voltase baterei mudhun nganti 6V, isih bisa digunakake kanthi bener.

Parameter teknis :

Ukuran : (L) 410mm x 85x 45mm

Pasokan listrik operasi: Baterei alkali stack standar 9V

Mode weker: swara, geter & cahya, weker sinkron

Sensitivitas maksimal:

Blade: 6 cm, Pisau: 10 cm, Tipe 38 pistol: 15 cm Packaging International carton packaging

Ukuran produk : 41 x 8.5x 4.5 (cm), Produk bobot: 409g

Ukuran paket: 54.5x30x43.5 ( cm ) , Bobot : GW : 13KG , NW : 11.5KG

hand held metal detector

Kategori Produk : Tangan Metal Detector > Super Scanner Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Mr. PAUL SOONG
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki