Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 email:sales@mamasecurity.com
Home > Tentang Kami
Tentang Kami

Kami nu profésional badag skala supplier on Industri inspeksi kaamanan, produk utama kaasup X-Ray koper scanner, leumpang ngaliwatan detektor logam, detektor logam handheld na Underground detektor logam jeung sajabana


Lokasina di Shenzhen, propinsi Guangdong, Cina. Kalawan kaunggulan angkutan merenah.


Tujuan di terus ngaronjatkeun kualitas produk sarta salawasna tetep energetic on inovasi.


Salila sababaraha taun kaliwat, urang diékspor kuantitas badag produk ka Éropa, Mid-Wétan jeung Afrika, nagara Amérika Kidul jeung Asia Kidul-Wétan.


Jenis usaha : Manufacturer , Trade Company

Range produk : Industrial Metal Detectors , Industrial Metal Detectors , Industrial Metal Detectors

Produk / Service : X-Ray koper scanner , Leumpang Ngaliwatan Metal detektor , Handheld Metal detektor , Underground Metal detektor , Panto kotakna Metal detektor , Super scanner Metal detektor

total karyawan : 5~50

Ibu (Million AS $) : 1000000RMB

taun Didirikeun : 2016

Sertipikat : ISO9001 , CE , Test Report

Alamat parusahaan : Room 202, Building 11, Jingtian Road, Xintian Village, Guanlan Town, Longhua New District, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Incoterm : FOB,Others

Terms of Payment : T/T,Western Union,Others

Peak season lead time:0

Off season lead time :0

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$2.5 Million - US$5 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 91% - 100%

Pasar utama : Africa , Asia , East Europe , Middle East

Kamampuh produksi

No of Galur Produksi :3

No of QC Staf :5 -10 People

Layanan OEM disadiakeun :yes

Pabrik Ukuran (Sq.meters) :3,000-5,000 square meters

pabrik lokasi :Fenggang town, Dongguan city, Guangdong province, P.R.C.

moreMain Produk
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan