Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 email:sales@mamasecurity.com
Home > produk > X-Ray koper scanner > Bandara Kaamanan scanner
Service online
PAUL SOONG

Mr. PAUL SOONG

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Bandara Kaamanan scanner

Kategori produk tina Bandara Kaamanan scanner, kami pabrik husus ti Cina, Bandara Kaamanan scanner, Scanner X-Ray Airport Kaamanan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Badag Ukuran scanner Airport Kaamanan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Bandara Kaamanan scanner suppliers

scanner kaamanan bandara téh ilaharna badag dina ukuranana. Kawas 80 (W) * 65 (H) cm, 100 (W) * 80 (H) cm, 100 (W) * 100 (H) cm. X-Ray scanner koper ngajaga kahirupan masarakat ti keur menyakiti jeung harta keur ruksak ku aksi teror. Cina scanner bagasi X-Ray nya mirah tapi ogé alus di pamakéan. Sarta ogé nawarkeun jaminan 1 taun, éta patut pilihan anjeun!
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan