Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 email:sales@mamasecurity.com
Home > produk > Leumpang Ngaliwatan Metal detektor > Checkpiont Metal detektor > Genep zona detektor logam Checkpiont
Genep zona detektor logam Checkpiont
Genep zona detektor logam Checkpiont
Genep zona detektor logam Checkpiont
Genep zona detektor logam Checkpiont
  • Genep zona detektor logam Checkpiont
  • Genep zona detektor logam Checkpiont
  • Genep zona detektor logam Checkpiont
  • Genep zona detektor logam Checkpiont

Genep zona detektor logam Checkpiont

    Harga hijian: USD 300 / Set/Sets
    Type pamayaran: T/T
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: MS-2006

Certification: ISO, CE

Customized: Customized

Application: Other, Station, Prison, Museum, Security Inspection And Detect

Brand Name: Mama Security

Place Of Origin: Shenzhen, China (Mainland)

Model Number: MS-2006

Certificate: ISO, CE

Detection Zone: 6 Zones

Alarm: Sound And Light

G.W.: 80KG

N.W.: 70KG

OEM: YES

Additional Info

bungkusan: kertas karton

kakuwatan keur ngasilkeun: 1000Sets/Month

merek: Mama Kaamanan

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 1000Sets/Month, 7 days

Sertipikat: ISO, CE

Kode HS: 8543709100

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk


MS-2006 Genep zona standar digital walk-liwat detektor logam (Silver & kulawu)



Perkenalan produk:

Walkthrough detektor logam bisa dijieun tina bahan anu béda, sabab nu disebut dewan dicampur kai, Sigana mah kai, tapi sabenerna ukur bagian sahijina nyaeta. Mun customer hoyong waterproof, mangka anjeun kudu meunang papan dicampur kai alus, disebutkeun cai bakal dip di na nonjol. Lajeng produk buka goréng. Metal detektor Gate, logam Gerbang detektor pikeun bandara, Cina detektor logam.


parameter Téknis

Éksternal Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz (90V ~ 250Vcan jadi ngaropéa)

Kakuatan Konsumsi:30W Gawé Lingkungan: - 25 ℃ - + 50 No kondensasi

GW: 80kg NW: 70kg

Ukuran produk: (mm) 2220 (Jangkungna) x 820 (Width) x 650 (Jerona)

Torowongan Ukuran: (mm) 2000 (Jangkungna) x 700 (Width) x 522 (Jerona)



Performance sarta ciri

● Témbongkeun Panel: Ngagunakeun tampilan LED super caang. detektor logam borongan.

● indikasi zone Alarm: indikator zone LED Super caang, saluhur awak manusa, bisa nunjukkeun aréa alarem langsung, akurat nandaan lokasi item dipariksa, sarta bisa alarem via duanana sora & lampu synchronously, di glance a, greatly ningkatkeun efisiensi nu gawé.

● zone sensitipitas adjustable: kepekaan pangluhurna nyaeta bisa ngadeteksi logam saperti leutik saperti klip buku. Henteu ngan tiap zone deteksi has100 sensitipitas grading, tapi ogé sensitipitas sakabéh bisa disaluyukeun dina 100 grading, anu sadar 100 * 100 pilihan sensitipitas.

● Unik téhnologi lega adaption: teu ngan bisa ngawujudkeun detecting klip buku, tapi ogé bisa nyieun ngadeteksi cutter super badag & dilarang item via ngaluyukeun sensitipitas sahiji gerbang kaamanan di panel na menu netepkeun. Gun Metal detektor, detektor logam jalan dijerona hateup nu bengkok.

● téhnik kasaimbangan Unik kénca jeung katuhu: tos rengse ngaleungitkeun masalah nonuniform nalika asupkeun na balik kaluar ti Gerbang nu disababkeun ku panto kénca jeung katuhu panel`s deteksi nonuniform.

● Unggal aréa bebas bisa ngaluyukeun sensitipitas, prasetél metal`s beurat, volume, ukuranana, posisi jeung cabut alarm palsu ti kawas koin, kenop, perhiasan, sabuk ngaitkeun jsb

● Strong anti gangguan kapasitas: digital husus, analog hibrid design circuit, anti leungit alarem, pangabisa anti gangguan kuat, laju alarm palsu jadi dikawasa dina waktu kurang ti 1%.

● panyalindungan Sandi: panyalindungan sandi, sahingga tanaga wungkul otorisasi mun beroperasi.

● statistik Count fungsi: calakan dalapan bit aliran sarta alarm counter kana statistik Passer-ku jumlah na alarem kali.

● bahya pikeun awak manusa: bahya ka human`s Heart pacemaker, ibu hamil, magnét ngagantung disk, tape, pita vidéo, jsb

● instalasi Mudah: EASYNEW runtuyan mangrupa rarancang terpadu, ukur 10 menit install atawa piceun, acak dilengkepan paréntah panginstalan jeung operasi.

● fitur More pilihan atawa fungsi custom punten inquire kami kalawan bébas. logam panto detektor, Gerbang detektor logam.

aplikasi:

Bandara, rupa konferensi aula, kampanye skala badag, stasiun beus, port laut, tempat hiburan, jail, pangadilan hukum, departemén pamaréntah penting, pabrik, aula ujian, pasar balanja, aksés masarakat cék kaamanan & inspeksi of dilarang artikel wewengkon.


arched metal detector

Categories produk : Leumpang Ngaliwatan Metal detektor > Checkpiont Metal detektor

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. PAUL SOONG
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan