Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 email:sales@mamasecurity.com
Home > produk > Conveyor Food Metal detektor
Service online
PAUL SOONG

Mr. PAUL SOONG

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Conveyor Food Metal detektor

Kategori produk tina Conveyor Food Metal detektor, kami pabrik husus ti Cina, Conveyor Food Metal detektor, Ubar Jeung Food Metal detektor suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Conveyor Beubeur Food Metal detektor R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Conveyor Food Metal detektor suppliers

produk adopts desain dual-circuit. Ieu pakakas detecting logam sakabeh, nu bisa ngadeteksi beusi jeung non beusi, jeung sensitipitas nu bisa disaluyukeun nyalira.
Fungsi memori bisa presuppose 6 rupa zat deteksi nu gaduh exclusiveness alus kana produk kalawan cai jeung produk beku.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan