Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 email:sales@mamasecurity.com
Home > produk > Leumpang Ngaliwatan Metal detektor > Panto kotakna Metal detektor > Pigura panto walkthrough Gerbang detektor logam
Pigura panto walkthrough Gerbang detektor logam
Pigura panto walkthrough Gerbang detektor logam
Pigura panto walkthrough Gerbang detektor logam
  • Pigura panto walkthrough Gerbang detektor logam
  • Pigura panto walkthrough Gerbang detektor logam
  • Pigura panto walkthrough Gerbang detektor logam

Pigura panto walkthrough Gerbang detektor logam

    Harga hijian: USD 462 / Set/Sets
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 6 Poé

Info dasar

Model No.: MS-8006

Certification: ISO, CE, Other

Customized: Customized

Application: Other, Station, Prison, Museum, Security Inspection And Detect

Brand Name: Mama Security

Place Of Origin: Shenzhen, Guangdong, China.

Model Number: MS-8006

Certificate: ISO, CE, RoHS,FCC

Detection Zone: Six Detection Areas

OEM: OK. Such As Client Logo.

Additional Info

bungkusan: Kertas karton, pakét kai, rak pakét woonden

kakuwatan keur ngasilkeun: 1900Sets/Month

merek: Mama Kaamanan

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 1900Sets/Month, 6 days

Sertipikat: ISO, CE, RoHS, FCC

Kode HS: 8543709100

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk


MS-8006 genep zona LCD cai-buktina detektor leumpang-liwat logam




Perkenalan produk:


Walkthrough detektor logam kalawan loba merek, kawas merek luhur Garrett, CEIA jsb Harga dina USD200 mun USD2000. produk grading tinggi gumantung kana sensitipitas sarta ogé anti gangguan.


Pigura panto leumpang ngaliwatan detektor logam

kualitas luhur outdoor walk ngaliwatan detektor logam

Quolity walk 6 zona tinggi ngaliwatan detektor logam


parameter Téknis


Éksternal Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz (90V ~ 250Vcan jadi ngaropéa)

Kakuatan Konsumsi:30W Gawé Lingkungan: - 25 ℃ - + 50 No kondensasi

GW: 80kg NW: 70kg

Ukuran produk: (mm) 2220 (Jangkungna) x 820 (Width) x 650 (Jerona)

Torowongan Ukuran: (mm) 2000 (Jangkungna) x 700 (Width) x 522 (Jerona)


Sertipikat & Kriteria anu minuhan:

A bahya ka human`s Heart pacemaker, ibu hamil, magnét ngagantung disk, tape, pita vidéo, jsb

B acra kalawan FAA "3 - baku test gun tur sagala baku kaamanan NILECJ-0601-00

C acra kalawan standar internasional EMC na EC aturan pikeun kaamanan éléktronik jeung kasaluyuan éléktromagnétik

D acra kalawan standar gangguan radio kawas EN55011, FCC na VDE0875

E minuhan standar: GB15210-2003 "Gerbang Leumpang-liwat detektor logam"



Performance sarta ciri


● design waterproof: make PVC sintétik bahan & precision manufaktur workmanship, waterproof, fireproof, ngocok lalawanan. Leungeun baju kaki waterproof geus ngonpigurasi, nu teu ukur tiasa ngalereskeun awak panto, tapi ogé maénkeun peran waterproof. ● Témbongkeun Panel: Ngagunakeun tampilan LED super caang.

● Maké 5.7 inci tinggi tampilan LCD caang. menu operasi di duanana Cina & Inggris, ramah panganteur lalaki-mesin.

● indikasi zone Alarm: indikator zone LED Super caang, saluhur awak manusa, bisa nunjukkeun aréa alarem langsung, akurat nandaan lokasi item dipariksa, sarta bisa alarem via duanana sora & lampu synchronously, di glance a, greatly ningkatkeun efisiensi nu gawé.

● zone sensitipitas adjustable: kepekaan pangluhurna nyaeta bisa ngadeteksi logam saperti leutik saperti klip buku. Henteu ngan tiap zone deteksi has100 sensitipitas grading, tapi ogé sensitipitas sakabéh bisa disaluyukeun dina 100 grading, anu sadar 100 * 100 pilihan sensitipitas.

● Unik téhnologi lega adaption: teu ngan bisa ngawujudkeun detecting klip buku, tapi ogé bisa nyieun ngadeteksi cutter super badag & dilarang item via ngaluyukeun sensitipitas sahiji gerbang kaamanan di panel na menu netepkeun.

● téhnik kasaimbangan Unik kénca jeung katuhu: tos rengse ngaleungitkeun masalah nonuniform nalika asupkeun na balik kaluar ti Gerbang nu disababkeun ku panto kénca jeung katuhu panel`s deteksi nonuniform.

● Unik téhnologi deteksi dinamis: jalma nangtung dina panto, lamun awak kalawan logam nu bisa nembongkeun posisi logam, anjeun tiasa ngahemat prosedur nu maké detektor logam leungeun-diayakeun mun deui ngadeteksi-nyalira.

● Unggal aréa bebas bisa ngaluyukeun sensitipitas, prasetél metal`s beurat, volume, ukuranana, posisi jeung cabut alarm palsu ti kawas koin, kenop, perhiasan, sabuk ngaitkeun jsb

● Strong anti gangguan kapasitas: digital husus, analog hibrid design circuit, anti leungit alarem, pangabisa anti gangguan kuat, laju alarm palsu jadi dikawasa dina waktu kurang ti 1%.

● panyalindungan Sandi: panyalindungan sandi, sahingga tanaga wungkul otorisasi mun beroperasi.

● statistik Count fungsi: aliran calakan sarta alarm counter kana statistik Passer-ku jumlah na alarem kali.

● bahya pikeun awak manusa: bahya ka human`s Heart pacemaker, ibu hamil, magnét ngagantung disk, tape, pita vidéo, jsb

● instalasi Mudah: EASYNEW runtuyan mangrupa rarancang terpadu, ukur 10 menit install atawa piceun, acak dilengkepan paréntah panginstalan jeung operasi.

● fitur More pilihan atawa fungsi custom punten inquire kami kalawan bébas.

high quality outdoor walk through metal detector


Categories produk : Leumpang Ngaliwatan Metal detektor > Panto kotakna Metal detektor

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. PAUL SOONG
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan