Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 email:sales@mamasecurity.com
Home > produk > Leumpang Ngaliwatan Metal detektor > Panto kotakna Metal detektor > Pangalusna sadayana detektor logam babak
Pangalusna sadayana detektor logam babak
Pangalusna sadayana detektor logam babak
Pangalusna sadayana detektor logam babak
Pangalusna sadayana detektor logam babak
  • Pangalusna sadayana detektor logam babak
  • Pangalusna sadayana detektor logam babak
  • Pangalusna sadayana detektor logam babak
  • Pangalusna sadayana detektor logam babak

Pangalusna sadayana detektor logam babak

    Harga hijian: USD 288 / Set/Sets
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: MS-1006

Certification: ISO, CE, Other

Customized: Customized

Application: Other, Station, Prison, Museum, Security Inspection And Detect

Brand Name: Mama Security

Place Of Origin: Shenzhen, China

Model Number: MS-1006

Alarm: Sound And Light

Certificate: ISO, CE, RoHS

Detection Zone: 6 Detection Zones

OEM: OEM No Problem

Additional Info

bungkusan: Kertas karton, pakét kayu, satengah pakét kai.

kakuwatan keur ngasilkeun: 990Sets/Month

merek: Mama Kaamanan

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 990Sets/Month, 7 days

Sertipikat: ISO, CE, RoHS

Kode HS: 8543709100

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk


MS-1006 genep zona praktis digital walk-liwat detektor logam (Silver & kulawu)



Perkenalan produk:


detektor logam Walkthrough bisa ngingetkeun via sora, lampu. Éta sabab nalika curcuit tambaga ngadeteksi logam, aya hiji alat montir terang nu curcuit listrik. proyék detektor logam. Jalan dijerona hateup nu bengkok Metal detektor, 6 zona jalan dijerona hateup nu bengkok detektor logam, waterproof jalan dijerona hateup nu bengkok detektor logam.


parameter Téknis

Éksternal Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz (90V ~ 250V bisa ngaropéa)

Kakuatan Konsumsi:30W Gawé Lingkungan: - 25 ℃ - + 50 No kondensasi

GW: 80kg NW: test detektor logam 70kg

Ukuran produk: (mm) 2220 (Jangkungna) x 820 (Width) x 650 (Jerona)

Torowongan Ukuran: (mm) 2000 (Jangkungna) x 700 (Width) x 522 (Jerona)


Performance sarta ciri


● Témbongkeun Panel: Ngagunakeun tampilan LED super caang. bule mxt detektor logam

● indikasi zone Alarm: indikator zone LED Super caang, saluhur awak manusa, bisa nunjukkeun aréa alarem langsung, akurat nandaan lokasi item dipariksa, sarta bisa alarem via duanana sora & lampu synchronously, di glance a, greatly ningkatkeun efisiensi nu gawé. mxt detektor logam

● zone sensitipitas adjustable: kepekaan pangluhurna nyaeta bisa ngadeteksi logam saperti leutik saperti klip buku. Henteu ngan tiap zone deteksi has100 sensitipitas grading, tapi ogé sensitipitas sakabéh bisa disaluyukeun dina 100 grading, anu sadar 100 * 100 pilihan sensitipitas. Bandara Metal detektor, bandara detéktor logam.

● Unik téhnologi lega adaption: teu ngan bisa ngawujudkeun detecting klip buku, tapi ogé bisa nyieun ngadeteksi cutter super badag & dilarang item via ngaluyukeun sensitipitas sahiji gerbang kaamanan di panel na menu netepkeun. pangalusna sadayana detektor logam buleud. Jalan dijerona hateup nu bengkok Gerbang detektor logam.

● téhnik kasaimbangan Unik kénca jeung katuhu: tos rengse ngaleungitkeun masalah nonuniform nalika asupkeun na balik kaluar ti Gerbang nu disababkeun ku panto kénca jeung katuhu panel`s deteksi nonuniform.

● Unggal aréa bebas bisa ngaluyukeun sensitipitas, prasetél metal`s beurat, volume, ukuranana, posisi jeung cabut alarm palsu ti kawas koin, kenop, perhiasan, sabuk ngaitkeun jsb

● Strong anti gangguan kapasitas: digital husus, analog hibrid design circuit, anti leungit alarem, pangabisa anti gangguan kuat, laju alarm palsu jadi dikawasa dina waktu kurang ti 1%.

● panyalindungan Sandi: panyalindungan sandi, sahingga tanaga wungkul otorisasi mun beroperasi.

● statistik Count fungsi: calakan dalapan bit aliran sarta alarm counter kana statistik Passer-ku jumlah na alarem kali.

● bahya pikeun awak manusa: bahya ka human`s Heart pacemaker, ibu hamil, magnét ngagantung disk, tape, pita vidéo, jsb

● instalasi Mudah: EASYNEW runtuyan mangrupa rarancang terpadu, ukur 10 menit install atawa piceun, acak dilengkepan paréntah panginstalan jeung operasi.

● fitur More pilihan atawa fungsi custom punten inquire kami kalawan bébas.


metal detector project

Categories produk : Leumpang Ngaliwatan Metal detektor > Panto kotakna Metal detektor

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. PAUL SOONG
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan