Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Produk > Walk Through Metal Detector > Door Frame Metal Detector > Paling apik kabeh detektor logam babak
Paling apik kabeh detektor logam babak
Paling apik kabeh detektor logam babak
Paling apik kabeh detektor logam babak
Paling apik kabeh detektor logam babak
  • Paling apik kabeh detektor logam babak
  • Paling apik kabeh detektor logam babak
  • Paling apik kabeh detektor logam babak
  • Paling apik kabeh detektor logam babak

Paling apik kabeh detektor logam babak

    Unit Price: USD 288 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MS-1006

Certification: ISO, CE, Other

Customized: Customized

Application: Other, Station, Prison, Museum, Security Inspection And Detect

Brand Name: Mama Security

Place Of Origin: Shenzhen, China

Model Number: MS-1006

Alarm: Sound And Light

Certificate: ISO, CE, RoHS

Detection Zone: 6 Detection Zones

OEM: OEM No Problem

Additional Info

Packaging: Kertas karton, Paket kayu, paket setengah kayu.

Produktivitas: 990Sets/Month

Brand: Mama Keamanan

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 990Sets/Month, 7 days

Certificate: ISO, CE, RoHS

Kode HS: 8543709100

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


MS-1006 enem zona praktis digital walk-through metal detector (Silver & grey)



Pambuka Produk:


Walkthrough detector metal bisa dielingake liwat swara, cahya. Iku amarga nalika kobongan tembaga ndeteksi logam, ana piranti mekanik kanggo ngiringan kobongan listrik. proyek detektor logam. Archway Metal Detector, 6 zona archway metal detector, waterproof detector metal archway.


Parameter Teknis

External Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz ( 90V ~ 250V bisa disesuaikan )

Konsumsi Daya :30W Lingkungan Kerja : - 25 ℃ - + 50 Ora kondensasi

GW : 80kg NW : 70kg metal detector test

Ukuran Produk : (mm) 2220 (Tinggi) x 820 (Lebar) x 650 (Kedalaman)

Trowongan Ukuran : (mm) 2000 (Tinggi) x 700 (Lebar) x 522 (Kedalaman)


Kinerja lan ciri


● Panel Tampilan: Nggunakake tampilan LED super terang. putih mxt metal detector

● Indikator zona weker: Indikator zona LED super terang, minangka dhuwur minangka awak manungsa, bisa nunjukake area weker kanthi langsung, kanthi tepat nunjukake lokasi item sing dicenthang, lan bisa nggoleki liwat swara & cahya kanthi sinkron, kanthi cepet, nemen nambah efisiensi saka karya. detektor logam mxt

● Sensitivitas zona sing bisa diadaptasi: sensitivitas paling dhuwur bisa ndeteksi logam tipis kaya klip buku. Ora mung saben zona deteksi nduweni grading sensitivitas, nanging uga sensitivitas sakabèhé bisa disetel ing 100 grading, sing nyadari opsi sensitivitas 100 * 100. Detektor Logam Airport, detektor logam bandara.

● Teknologi adaptasi unik sing unik: ora mung bisa nyedhaki mendeteksi klip buku, nanging uga bisa ndeteksi pamotong gedhe & item sing dilarang liwat nyetel sensitivitas gapura keamanan ing menu setelan panel. paling apik kabeh detektor logam babak. Gapura detektor logam Archway.

● Teknik keseimbangan kiwa lan tengen unik: ngilangi masalah non-seragam nalika ngetik lan metu saka gapura sing disebabake deteksi nonuniform panel lawang kiwa lan tengen.

● Saben area independen bisa nyetel sensitivitas, bobot preset, volume, ukuran, posisi lan mbusak weker palsu kayata koin, kunci, perhiasan, tali pinggang genggam dll.

Kapasitas anti-interferensi sing kuat: desain sirkuit khusus digital, analog sirkuit analog, alarm anti-ilang, kemampuan anti-gangguan kuat, tingkat alarm palsu sing dikontrol kurang saka 1%.

● Proteksi sandhi: proteksi sandhi, mung ngijini personel sah kanggo operate.

● Count statistik fungsi: aliran wolu cerdas cerdas lan weker counter kanggo statistik passer-by jumlah lan weker kaping.

● Aman kanggo awak manungsa: ora aman kanggo Heart Pacemaker manungsa, wanita ngandhut, disket magnetik, tape, tape video, lan liya-liyane.

● Instalasi sing gampang: EASYNEW series yaiku desain terintegrasi, mung 10 menit kanggo nginstal utawa mbusak, sacara acak dilengkapi instruksi instalasi lan operasi.

● Tambahan fitur opsional utawa fungsi khusus, mangga inquire kita kanthi bebas.


metal detector project

Kategori Produk : Walk Through Metal Detector > Door Frame Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Mr. PAUL SOONG
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki