Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com

Super Scanner Metal Detector - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Super Scanner Metal Detector)

  • Sensitivitas adjustable Listrik Detector Tangan

    Sensitivitas adjustable Listrik Detector Tangan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sensitivitas dhuwur PD-140 karo 3 detektor logam tangan sing bisa diukur luwes - ( Bisa dilengkapi pangisi daya nirkabel asli , nanging kanthi biaya tambahan) Pambuka: Area pindai gedhe, kinerja sing stabil, tahan banting, nyakup kulit profesional, digunakake kanggo polisi, sekolah, utawa pabrik ing ngendi ora perlu...

    Hubungi Saiki

  • Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)

    Super standby metal detector (Saiki aktif 2mA)

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Super standby GC-3003 metal detector ( Saiki aktif 2 mA ) Fungsi : GC-3003 minangka detektor logam tangan dhuwur-sensitivitas medium lan dhuwur, fitur sing paling gedhe mung arus 2MA, nanging wektu siyaga sing dawa. Detektor logam tangan iki digawe saka komponen kualitas dhuwur, deteksi tepat sing dhuwur, operasi...

    Hubungi Saiki

  • super scanner metal detector

    super scanner metal detector

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 200000pcs/Month, 6 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    GC-101H Portable detektor logam tangan GC-101H minangka detektor logam kinerja dhuwur sing dirancang khusus kanggo keamanan. Dibandhingake karo detektor tradisional, cangkang GC-101H digawe saka plastik ABS, desain khusus ing zona deteksi, indikator cahya sing luwih canggih lan swara, piranti vibrasi ing teknologi,...

    Hubungi Saiki

  • detektor logam genggam keamanan

    detektor logam genggam keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/Month, 1 day

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-3003B1 Detektor logam tangan (dual switch) Fungsi : MD-3003B1 Detektor logam tangan digawe saka komponen kualitas tinggi, deteksi mendeteksi dhuwur, operasi sing prasaja, cahya lan penampilan sing ayu, swara sonorous, karo boot lan deteksi pencegahan cahya & fungsi kanggo kanthi otomatis ngoper antarane cahya...

    Hubungi Saiki

  • Alat detektor genggam dhuwur ing dhuwur

    Alat detektor genggam dhuwur ing dhuwur

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 200000pcs/Month, 6 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Super standby GC-3003 metal detector ( Saiki aktif 2 mA ) Fungsi : GC-3003 minangka detektor logam tangan dhuwur-sensitivitas medium lan dhuwur, fitur sing paling gedhe mung arus 2MA, nanging wektu siyaga sing dawa. Detektor logam tangan iki digawe saka komponen kualitas dhuwur, deteksi tepat sing dhuwur, operasi...

    Hubungi Saiki

  • dhuwur-sensitif genggam logam detector

    dhuwur-sensitif genggam logam detector

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 150000pcs/Month, 5 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Super standby GC-3003 metal detector ( Saiki aktif 2 mA ) Fungsi : GC-3003 minangka detektor logam tangan dhuwur-sensitivitas medium lan dhuwur, fitur sing paling gedhe mung arus 2MA, nanging wektu siyaga sing dawa. Detektor logam tangan iki digawe saka komponen kualitas dhuwur, deteksi tepat sing dhuwur, operasi...

    Hubungi Saiki

  • detektor logam genggam kanthi pangisi daya

    detektor logam genggam kanthi pangisi daya

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, kotak

    • Kemampuan Supply: 200000pcs/Month, 6 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor super sensitivitas super GC-1002metal ( kanthi lampu indikator kuat lan lemah ) Ndeteksi jarak: 1. PIN 30 - 50mm 2. 64 jenis pistol 200mm 3. Enem inch kaleng 250mm 4. Diameter 20mm wesi baja 120mm Aplikasi: 1. Deteksi lan inspeksi elektronik kanggo bandara, stasiun, terminal lan liya-liyane; 2. Pengawasan...

    Hubungi Saiki

  • superwand genggam logam detektor

    superwand genggam logam detektor

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, kotak

    • Kemampuan Supply: 180000pcs/Month, 6 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor super sensitivitas super GC-1002metal ( kanthi lampu indikator kuat lan lemah ) Pambuka: Gampang operate, wara-wara lan swara kedher lan ora mbutuhake tuning. Mendeteksi 360 derajat, tip Pinpointing. Iki digunakake kanggo upaya panelusuran lan pemulihan saka pemandangan kejahatan lan bukti. Uga digunakake...

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam kanggo android

    Detektor logam kanggo android

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, Paket kayu, Paket kayu rak, Setengah kayu paket.

    • Kemampuan Supply: 2000Sets/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-3006 nemtokake banyu-bukti detector logam digital (Silver & gray ) Pambuka Produk: Detektor logam Doorframe banget abot lan mung bisa ndeteksi logam, nanging ora bisa menehi dhuwit emas utawa salaka. Dadi, pasar bisa mbutuhake bahan logam. Wong uga prédhiksi yen scanner bagasi X-Ray bakal ngganti ing mangsa...

    Hubungi Saiki

  • Handy Metal detector garrett

    Handy Metal detector garrett

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor super sensitivitas super GC-1002metal ( kanthi lampu indikator kuat lan lemah ) Ndeteksi jarak: 1. PIN 30 - 50mm 2. 64 jenis pistol 200mm 3. Enem inch kaleng 250mm 4. Diameter 20mm wesi baja 120mm Aplikasi: 1. Deteksi lan inspeksi elektronik kanggo bandara, stasiun, terminal lan liya-liyane; metal locator,...

    Hubungi Saiki

  • Ndhuwur logam detektor tangan

    Ndhuwur logam detektor tangan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, kotak

    • Kemampuan Supply: 200000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sensitivitas dhuwur PD-140 karo 3 detektor logam tangan sing bisa diukur luwes - ( Bisa dilengkapi pangisi daya nirkabel asli , nanging kanthi biaya tambahan) Fungsi : Detektor logam tangan PD140 dirancang kanggo deteksi obyek magnetik magnetik lan non magnetik sing kanthi sensitivitas dhuwur. Bisa digunakake kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Walker logam kanggo sekolah

    Walker logam kanggo sekolah

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, paket kayu, paket woonden

    • Kemampuan Supply: 1200Sets/Month, 3 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-8006 nem zona banyu-bukti LCD lumaku-liwat logam detektor Pambuka Produk: Kombinasi teknologi digital lan analog nyuda positip palsu, lan nambah kestabilan lawang. garrett super scanner metal detector ■ Parameter Teknis External Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz (90V ~ 250Vcan disesuaikan) Konsumsi Daya :...

    Hubungi Saiki

  • Lumaku nganggo definisi detektor logam

    Lumaku nganggo definisi detektor logam

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton, paket kayu, paket woonden

    • Kemampuan Supply: 800Sets/Month, 2 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MS-8006 nem zona banyu-bukti LCD lumaku-liwat logam detektor Pambuka Produk: Lampu weker LED ing kolom, nampilake area logam sing dideteksi kanthi akurat. lumaku nganggo definisi detektor logam ■ Parameter Teknis External Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz (90V ~ 250Vcan disesuaikan) Konsumsi Daya : ≤ 30W...

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam paling dhuwur

    Detektor logam paling dhuwur

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 200000pcs/Month, 6 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Super standby GC-3003 metal detector ( Saiki aktif 2 mA ) Fungsi : GC-3003 minangka detektor logam tangan dhuwur-sensitivitas medium lan dhuwur, fitur sing paling gedhe mung arus 2MA, nanging wektu siyaga sing dawa. Detektor logam tangan iki digawe saka komponen kualitas dhuwur, deteksi tepat sing dhuwur, operasi...

    Hubungi Saiki

  • Alat pengaman logam keamanan

    Alat pengaman logam keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor super sensitivitas super GC-1002metal ( kanthi lampu indikator kuat lan lemah ) Ndeteksi jarak: 1. PIN 30 - 50mm 2. 64 jenis pistol 200mm 3. Enem inch kaleng 250mm 4. Diameter 20mm wesi baja 120mm Aplikasi: 1. Deteksi lan inspeksi elektronik kanggo bandara, stasiun, terminal lan liya-liyane; metal locator 2....

    Hubungi Saiki

  • Tangan nyekel detektor kanggo keamanan

    Tangan nyekel detektor kanggo keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-3003B1 Detektor logam tangan (dual switch) Fungsi : MD-3003B1 Detektor logam tangan digawe saka komponen kualitas tinggi, deteksi mendeteksi dhuwur, operasi sing prasaja, cahya lan penampilan sing ayu, swara sonorous, karo boot lan deteksi pencegahan cahya & fungsi kanggo kanthi otomatis ngoper antarane cahya...

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam pinpointer kanggo keamanan

    Detektor logam pinpointer kanggo keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 200000pcs/Month, 6 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Super standby GC-3003 metal detector ( Saiki aktif 2 mA ) Fungsi : GC-3003 minangka detektor logam tangan dhuwur-sensitivitas medium lan dhuwur, fitur sing paling gedhe mung arus 2MA, nanging wektu siyaga sing dawa. Detektor logam tangan iki digawe saka komponen kualitas dhuwur, deteksi tepat sing dhuwur, operasi...

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam tangan genggam

    Detektor logam tangan genggam

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor super sensitivitas super GC-1002metal ( kanthi lampu indikator kuat lan lemah ) Ndeteksi jarak: 1. PIN 30 - 50mm 2. 64 jenis pistol 200mm 3. Enem inch kaleng 250mm 4. Diameter 20mm wesi baja 120mm Aplikasi: 1. Deteksi lan inspeksi elektronik kanggo bandara, stasiun, terminal lan liya-liyane; genggam logam...

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam miniatur kanggo keamanan

    Detektor logam miniatur kanggo keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-3003B1 Detektor logam tangan (dual switch) Fungsi : MD-3003B1 Detektor logam tangan digawe saka komponen kualitas tinggi, deteksi mendeteksi dhuwur, operasi sing prasaja, cahya lan penampilan sing ayu, swara sonorous, karo boot lan deteksi pencegahan cahya & fungsi kanggo kanthi otomatis ngoper antarane cahya...

    Hubungi Saiki

  • Tangan logam detektor tangan kanggo keamanan

    Tangan logam detektor tangan kanggo keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 200000pcs/Month, 6 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Super standby GC-3003 metal detector ( Saiki aktif 2 mA ) Fungsi : GC-3003 minangka detektor logam tangan dhuwur-sensitivitas medium lan dhuwur, fitur sing paling gedhe mung arus 2MA, nanging wektu siyaga sing dawa. Detektor logam tangan iki digawe saka komponen kualitas dhuwur, deteksi tepat sing dhuwur, operasi...

    Hubungi Saiki

  • Garrett super scanner metal detector

    Garrett super scanner metal detector

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor super sensitivitas super GC-1002metal ( kanthi lampu indikator kuat lan lemah ) Ndeteksi jarak: 1. PIN 30 - 50mm 2. 64 jenis pistol 200mm 3. Enem inch kaleng 250mm 4. Diameter 20mm wesi baja 120mm Aplikasi: 1. Deteksi lan inspeksi elektronik kanggo bandara, stasiun, terminal lan liya-liyane; kabeh detektor...

    Hubungi Saiki

  • Alat detektor kuku kanggo keamanan

    Alat detektor kuku kanggo keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 150000pcs/Month, 3 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    GC-101H Portable detektor logam tangan GC-101H minangka detektor logam kinerja dhuwur sing dirancang khusus kanggo keamanan. Dibandhingake karo detektor tradisional, cangkang GC-101H digawe saka plastik ABS, desain khusus ing zona deteksi, indikator cahya sing luwih canggih lan swara, piranti vibrasi ing teknologi,...

    Hubungi Saiki

  • Pemindai keamanan genggam kanggo keamanan

    Pemindai keamanan genggam kanggo keamanan

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 300000pcs/Month, 1 day

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    MD-3003B1 Detektor logam tangan (dual switch) Fungsi : MD-3003B1 Detektor logam tangan digawe saka komponen kualitas tinggi, deteksi mendeteksi dhuwur, operasi sing prasaja, cahya lan penampilan sing ayu, swara sonorous, karo boot lan deteksi pencegahan cahya & fungsi kanggo kanthi otomatis ngoper antarane cahya...

    Hubungi Saiki

  • Detektor logam mini genggam

    Detektor logam mini genggam

    • Brand: Mama Keamanan

    • Packaging: Kertas karton

    • Kemampuan Supply: 100000pcs/Month, 7 days

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor super sensitivitas super GC-1002metal ( kanthi lampu indikator kuat lan lemah ) Ndeteksi jarak: 1. PIN 30 - 50mm 2. 64 jenis pistol 200mm 3. Enem inch kaleng 250mm 4. Diameter 20mm wesi baja 120mm Aplikasi: 1. Deteksi lan inspeksi elektronik kanggo bandara, stasiun, terminal lan liya-liyane; kabeh detektor...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki