Komunikasi karo Supplier? Supplier
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 Email:sales@mamasecurity.com
Home > Produk > Tyer Killer Barrier
Layanan Online
PAUL SOONG

Mr. PAUL SOONG

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tyer Killer Barrier

Kategori produk dari Tyer Killer Barrier , kami produsen khusus dari Cina, mekanisme pembunuh ban , mesin pembunuh ban pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir otomatis tatu pembunuh R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tyer Killer Barrier Supplier

Sistem iki kaperang siji Kontrol Kothak lan telu Piring kanthi paku minangka normal.

Apik kanggo pangayoman wilayah sing sensitif lan dhuwur kaya bank, pangkalan militer, bandara, kedutaan dll,
Tire killers sing dibangun kanthi baja kanthi komponen saka plat baja.


Pencet tombol 'ON' ing Remote Controller, kabeh paku bakal munggah kanthi otomatis lan banjur ngidini lalu lintas siji-cara. Ngidini akses lalu lintas ing salah siji arah, ngubengi ban kendaraan sing nyusut saka arah sing ngelawan.

Pencet tombol 'DOWN' ing Remote Controller, kabeh paku bakal mudhun sacara otomatis. Kanthi cara iki banjur ngidini lalu lintas dual-way.

  • Ngidini akses lalu lintas ing salah siji arah, ngubengi ban kendaraan sing nyusut saka arah sing ngelawan.
  • Dikontrol dening Remote Controller minangka standar (Kontrol Kawat opsional).
  • Voltase Kerja 220V minangka standar (Voltase bisa disesuaikan)
  • Plug bisa gaya Inggris atau Eropa gaya (Plug bisa disesuaikan banget)
  • Disuplai karo 2 Pengontrol jarak jauh minangka standar
  • Powder coated as standard
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki