Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 email:sales@mamasecurity.com
Home > produk > Leumpang Ngaliwatan Metal detektor > Checkpiont Metal detektor > ulasan bounty hunter detektor logam
ulasan bounty hunter detektor logam
ulasan bounty hunter detektor logam
ulasan bounty hunter detektor logam
  • ulasan bounty hunter detektor logam
  • ulasan bounty hunter detektor logam
  • ulasan bounty hunter detektor logam

ulasan bounty hunter detektor logam

    Harga hijian: USD 373 / Set/Sets
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 2 Poé

Info dasar

Model No.: MS-6006

Certification: ISO, CE, Other

Customized: Customized

Application: Other, Station, Prison, Museum, Security Inspection And Detect

Brand Name: Mama Security

Place Of Origin: China

Model Number: MS-6006

Certificate: ISO, CE, FCC

OEM: Customer's Request Can Be Met.

Additional Info

bungkusan: Kertas karton, kayu pakét, satengah pakét kai

kakuwatan keur ngasilkeun: 1600Sets/Month

merek: Mama Kaamanan

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen, Guangdong, Cina

Kamampuhan suplai: 1600Sets/Month, 2 days

Sertipikat: ISO, CE, FCC

Kode HS: 8543709100

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk


MS-6006 genep zona LCD ekonomis detektor leumpang-liwat logam



Perkenalan produk:


Walkthrough detektor logam moal boga ruksakna sagala mun awak manusa, kayaning radiasi, magnét atawa hal elso jsb Tapi bisa mantuan ngabejaan anu nyandak logam suspicous, kawas gun sarta bom atanapi peso badag.


portabel walk ngaliwatan detektor logam



parameter Téknis


kaamanan magnetometer
ulasan bounty hunter detektor logam
pabrik detektor logam



Éksternal Power Supply: Standar AC220V / 47H z ~ 63Hz (90V ~ 250V bisa ngaropéa)

Kakuatan Konsumsi:30W Gawé Lingkungan: - 25 ℃ - + 50 No kondensasi

GW: 80kg NW: 70kg

Ukuran produk: (mm) 2220 (Jangkungna) x 820 (Width) x 650 (Jerona)

Torowongan Ukuran: (mm) 2000 (Jangkungna) x 700 (Width) x 522 (Jerona)


leumpang ngaliwatan metal detektor McD 300


Sertipikat & Kriteria anu minuhan:

A bahya ka human`s Heart pacemaker, ibu hamil, magnét ngagantung disk, tape, pita vidéo, jsb

B acra kalawan FAA "3 - baku test gun tur sagala baku kaamanan NILECJ-0601-00

C acra kalawan standar internasional EMC na EC aturan pikeun kaamanan éléktronik jeung kasaluyuan éléktromagnétik

D acra kalawan standar gangguan radio kawas EN55011, FCC na VDE0875

E minuhan standar: GB15210-2003 "Gerbang Leumpang-liwat detektor logam"


Performance sarta ciri


leumpang ngaliwatan harga detektor logam


● Maké 5.7 inci tinggi tampilan LCD caang. menu operasi di duanana Cina & Inggris, ramah panganteur lalaki-mesin.

● indikasi zone Alarm: indikator zone LED Super caang, saluhur awak manusa, bisa nunjukkeun aréa alarem langsung, akurat nandaan lokasi item dipariksa, sarta bisa alarem via duanana sora & lampu synchronously, di glance a, greatly ningkatkeun efisiensi nu gawé.

● zone sensitipitas adjustable: kepekaan pangluhurna nyaeta bisa ngadeteksi logam saperti leutik saperti klip buku. Henteu ngan tiap zone deteksi has100 sensitipitas grading, tapi ogé sensitipitas sakabéh bisa disaluyukeun dina 100 grading, anu sadar 100 * 100 pilihan sensitipitas.

● Unik téhnologi lega adaption: teu ngan bisa ngawujudkeun detecting klip buku, tapi ogé bisa nyieun ngadeteksi cutter super badag & dilarang item via ngaluyukeun sensitipitas sahiji gerbang kaamanan di panel na menu netepkeun.

● téhnik kasaimbangan Unik kénca jeung katuhu: tos rengse ngaleungitkeun masalah nonuniform nalika asupkeun na balik kaluar ti Gerbang nu disababkeun ku panto kénca jeung katuhu panel`s deteksi nonuniform.

● Unik téhnologi deteksi dinamis: jalma nangtung dina panto, lamun awak kalawan logam nu bisa nembongkeun posisi logam, anjeun tiasa ngahemat prosedur nu maké detektor logam leungeun-diayakeun mun deui ngadeteksi-nyalira.

● Unggal aréa bebas bisa ngaluyukeun sensitipitas, prasetél metal`s beurat, volume, ukuranana, posisi jeung cabut alarm palsu ti kawas koin, kenop, perhiasan, sabuk ngaitkeun jsb

● Strong anti gangguan kapasitas: digital husus, analog hibrid design circuit, anti leungit alarem, pangabisa anti gangguan kuat, laju alarm palsu jadi dikawasa dina waktu kurang ti 1%.

● panyalindungan Sandi: panyalindungan sandi, sahingga tanaga wungkul otorisasi mun beroperasi.

● statistik Count fungsi: aliran calakan sarta alarm counter kana statistik Passer-ku jumlah na alarem kali.

● bahya pikeun awak manusa: bahya ka human`s Heart pacemaker, ibu hamil, magnét ngagantung disk, tape, pita vidéo, jsb

● instalasi Mudah: EASYNEW runtuyan mangrupa rarancang terpadu, ukur 10 menit install atawa piceun, acak dilengkepan paréntah panginstalan jeung operasi.

● fitur More pilihan atawa fungsi custom punten inquire kami kalawan bébas.


kaamanan magnetometer
ulasan bounty hunter detektor logam
pabrik detektor logam




18zones walk through metal detectors

temperature walk through metal detector

Categories produk : Leumpang Ngaliwatan Metal detektor > Checkpiont Metal detektor

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. PAUL SOONG
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan