Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 email:sales@mamasecurity.com
Home > produk > Listrik Conveyor Cék timbangan Mesin
Service online
PAUL SOONG

Mr. PAUL SOONG

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Listrik Conveyor Cék timbangan Mesin

Kategori produk tina Listrik Conveyor Cék timbangan Mesin, kami pabrik husus ti Cina, Listrik Conveyor Cék timbangan Mesin, Beurat Cék Mesin suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Otomatis Cék timbangan Mesin R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Listrik Conveyor Cék timbangan Mesin suppliers

fitur:

1. mesin Ieu adopts motor subwoofer sarta arah tina speed tinggi, noise low salaku bagian transmisi pikeun ngurangan bahaya noise sarta gangguan.

2. nyegah bahaya tina éléktromagnétik sarta radiasi, mesin ieu adopts bahan shielding alus teuing pikeun tameng bahaya sarta gangguan ti sagala jinis éléktromagnétik.

3. Méré watesan tinggi layar toél salaku panganteur basajan pikeun pamaké.

4. Sistem conveying ieu diwangun ku motor brushless na conveyor sabuk. Brushless modul supir motor nyadiakeun motor jeung torsi tinggi, precision tinggi, rentang speed-rupa drive, geus sadar gerak seragam tina item eta, unit timbangan tiasa pariksa beurat item langkung akurat.

5. Sistim timbangan ieu diwangun ku timbangan Unit na Geter timbangan unit utama. Nempatkeun dina Geter timbangan Unit keur mencegah Geter disababkeun ku dunya luar pikeun-speed tinggi weigher dipariksa. Timbangan sarta Unit Geter adopts nu precision tinggi, speed tinggi tinggi sénsitip timbangan sensor, barang bakal maksakeun ka counter informasi puteran kana sinyal listrik ku timbangan modul ngaliwatan sensor, saurna komunikasi jeung microcomputer chip tunggal lajeng dipintonkeun dina layar toél.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan