Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
PAUL SOONG Mr. PAUL SOONG
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-23047613 email:sales@mamasecurity.com
Home > produk > Tyer Killer panghalang
Service online
PAUL SOONG

Mr. PAUL SOONG

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tyer Killer panghalang

Kategori produk tina Tyer Killer panghalang, kami pabrik husus ti Cina, mékanisme ban killer, mesin ban killer suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina killer ban otomatis R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Tyer Killer panghalang suppliers

Sistem dibéréndélkeun hiji Control Box sareng tilu Pelat sareng paku anu normal.

Alus pikeun panyalindungan wilayah kaamanan sénsitip sarta luhur kawas bank, markas-markas militér, bandara, kadutaan jsb.,
Killers T ire pisan diwangun sakabéhna baja sareng komponén tina pelat baja.


Pencét tombol 'ON' dina Jauh Kontrol, sadaya paku bakal naek sacara otmatik, teras ngijinkeun hiji-jalan lalu lintas wungkul. Ngidinan aksés lalulintas dina hiji arah, kabocoran ban anuék asup kana arah anu lalawanan.

Pencét tombol 'DOWN' dina Kontrol Remote, kabéh paku bakal turun sacara otomatis. Ku cara kieu lajeng ngawenangkeun lalulintas dua arah.

  • Ngidinan aksés lalulintas dina hiji arah, kabocoran ban anuék asup kana arah anu lalawanan.
  • Diawaskeun ku Jauh Kontrol salaku standar (Kontrol Kawat lain pilihan).
  • Ngahurungkeun Sagedé 220V dina standar (tegangan bisa ngaropéa)
  • Colokkeun tiasa British Style atanapi gaya Europeanropa (Colokkeun tiasa oge ngaropéa)
  • Disadiakeun ku 2 Controllers Jauh salaku standar
  • Bubuk katutupan salaku standar
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan